EXCLUSIV  Horoscop 20 iulie. Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. „Nu vă considerați victimă, că s-ar putea să fi fost și agresor”

Pexels / Horoscop 20 iulie
Pexels / Horoscop 20 iulie

Astrologul DC NEWS, Daniela Simulescu, a transmis cele mai importante previziuni ale horoscopului zilei pentru zodii.

Horoscop BALANȚĂ

Treaba stă în felul următor, Mercur este în casa a X-a, aveți planetele acelea în casa a XI-a, aveți nevoie de cât mai multă expunere, de cât mai multe prezentări, orice ați lucra astăzi, relația cu clienții este foarte importantă, cum se zice, „customer care”. Dacă lucrați și vindeți ceva, vorbiți cu ei, întrebați-i, că aflați lucruri noi care să vă ajute în carieră. Dacă clienții sunt clienți interni ai companiei, fiți mai convingători, încercați să fiți empatici, încercați să îi ascultați, astăzi încercați să îi ascultați. Astăzi e nevoie să îi ascultați pe cei cu care lucrați sau cei cărora le vindeți produse. Dacă faceți asta, procesul de vânzare va fi mult mai facil și vă veți da seama de noi mecanisme prin care să vă atingeți țelurile.

Horoscop SCORPION

Profesional, în continuare vă atrag atenția că dacă nu faceți ceva, lăsați perioada asta să treacă și e nasol, adică eu în locul vostru aș folosi-o la maximum, m-aș implica, aș face pe actorul sau pe actrița la locul de muncă, trebuie să mă vadă cât mai multă lume, eu nu sunt scorpion și pe mine mă văd oamenii, dar voi dacă nu sunteți în locul mei duceți-vă la serviciu și cereți tot ce se poate cere cu mult aplomb și cu multă îndrăzneală și să vă faceți prezenți indiferent ce ați face. Și dacă aveți copii, când vin părinții acasă trebuie să vorbiți despre copii. Cât mai prezent astăzi!

Horoscop SĂGETĂTOR

Vedeți voi, viața personală a celorlalte persoane nu e viața voastră personală, nu vă comparați prin ceilalți, dacă ceilalți trec prin niște momente, să nu vă gândiți că la un moment dat o să ajungeți și voi pe acolo, pentru că vă pierdeți din îndrăzneală. Dacă astăzi aflați că o persoană din jurul vostru trece printr-o despărțire, trece printr-o pierdere financiară, trece prin ceva, momentul respectiv nu trebuie să vă influențeze astfel încât să nu mai știți ce să faceți și toată ziua să vă contaminați cu suferința celorlalți, pentru că veți avea această tendință astăzi și nu are rost. E ok, înțelegeți-i, ascultați-i, spuneți-le că vă pare rău, dar nu rămâneți acolo, dacă vă sună astăzi cineva și vă spune „vai, uite ce a pățit Vasilică de la nu știu ce etaj sau de la nu știu ce apartament”, voi spuneți ce aveți de spus, nu ce aveți alții. Astăzi trăiți pentru voi, nu pentru alții. 

Vezi și: Horoscop 20 iulie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. Zi grea pentru o zodie. Durerile ascunse ies la suprafață

Horoscop CAPRICORN

Relația cu partenerul e foarte importantă sau pentru cei care sunt singuri și au ochit deja o persoană, comunicarea e importantă astăzi. Dar cum să vă spun, comunicarea pe prostioare, pe „ce ai mâncat”, „ce filme ai mai văzut”, „e foarte cald afară”, motive din astea copilărești, adolescentine la un moment dat, dar astea vă sudează legătura, fie că vreți o relație de durată cu persoana respectivă, fie că vreți, nu știu, doar o dragoste de o vară, dar aveți nevoie să sudați prin comunicare și Mercur fiind în Rac ați putea să fiți și voi mai emotivi puțin, pentru că aveți și voi nevoie de multă siguranță. Cine îi acuză pe Capricorni că sunt foarte reci, să știți că nu e adevărat, oamenii cu marcaj de Capricorn au un clocot emoțional în spate, doar că au nevoie atât de mare de siguranță, încât la un moment dat vor testa persoana de lângă ei. 

Horoscop VĂRSĂTOR

Raporturile colegiale astăzi se pot schimba. Nu trebuie să faceți voi nimic pentru asta, dar la modul în care comunicați cu colegii sau a modului în care ei comunică cu voi și s-ar putea să simțiți să vorbiți mai mult, să aflați mai mult sau dacă aveți un proiect la care lucrați împreună, să scrieți mailuri, să dați mesaje, să vă documentați, de altfel este o zi foarte bună pentru documentare și pentru a căuta, a investiga, a afla, a citi, a vă interesa. Dacă vă ocupați cu asta toată ziua, o să vă placă.

Horoscop PEȘTI

În continuare văd în semnul vostru un Jupiter retrograd. Ce-i drept pe 28 iulie se duce așa, către Vărsător. În continuare vă atrag atenția că cel puțin până în decembrie, mai aveți câteva zile, gândiți-vă până când săptămâna viitoare va ieși din semnul vostru, să vă faceți planuri de viitor și să vă gândiți ce v-ați dori de la anul. Bineînțeles, pentru aceea dintre voi care aveți niște probleme de sănătate, niște dependențe, niște vicii, este un moment ne mai pomenit să vi le acceptați. E foarte greu pentru că negarea face parte din problemele acestea și negarea este foarte puternică. Știți cum este, a plecat soția, a plecat copilul, colegii nu vă mai sună, nu vă mai caută, înseamnă că e o problemuță și nu vă considerați victimă, că s-ar putea să fi fost și agresor în anumite momente. De aceea folosiți-l pe Jupiter, trecând peste alte aspecte, dacă aveți nevoie să vă vindecați, dacă vreți să creșteți într-un domeniu sau, de ce nu, dacă v-ați gândit să alegeți o zonă mai spirituală. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel