EXCLUSIV  Horoscop 20 ianuarie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. Vești bune pentru o Zodie. Simulescu: Un weekend de bucurie, de răsfăț, de veselie

Horoscop 20 ianuarie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. Vești bune pentru o Zodie. Simulescu: Un weekend de bucurie, de răsfăț, de veselie / Foto: Pixabay, de Hany Sadek
Horoscop 20 ianuarie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. Vești bune pentru o Zodie. Simulescu: Un weekend de bucurie, de răsfăț, de veselie / Foto: Pixabay, de Hany Sadek

Astrologul Daniela Simulescu a transmis cele mai importante previziuni ale zilei pentru zodii.

Balanță

E un weekend fain pentru tine, pot să zic chiar mișto. Venus în Casa a 5-a, Luna Nouă tot acolo, e un weekend de bucurie, de răsfăț, de veselie. Chiar ar trebui să faci chestia asta zilele următoare.

Scorpion

O Lună Nouă care se petrece în Casa a 4-a, vei sta mai mult pe acasă, vei sta cu familia, vei face curățenie, vei mai schimba din mobilă, te vei mai gândi să pui bibelourile altfel pe rafturi, îți priește foarte mult treaba asta gospodărească în weekend. 

Săgetător

Ți-ar prii niște drumuri, dar, atenție! Dacă până acum mergeai la un supermarket, ți-ar prii ca de mâine să te duci la alt supermarket. Să călătorești în locuri unde nu ai mai fost, să te întâlnești cu oameni pe care nu îi știi, adică fii deschis la noutate zilele următoare.

Capricorn

Luna Nouă se petrece în Casa a 2-a a banilor și s-ar putea să-ți dorești să îți cumperi ceva ce nu ai avut niciodată. dacă nu îți dorești, poți să te gândești că ți-am spus eu lucrul ăsta sau s-ar putea să te gândești că ai putea să faci cu banii ăștia ceva ce nu ai făcut până acum, dar da, este un weekend în care s-ar putea să cheltuiești. De altfel, începe o perioadă de cheltuieli destul de puternică, să știi, din punctul de vedere al astrologiei.

Vărsător

Luna Nouă în semnul tău. Ce înseamnă asta? Că îți poți schimba lucruri, că îți poți cumpăra ceva de îmbrăcat, că îți cumperi niște accesorii, că te bucuri de tine. Și pentru că Soarele intră în semnul tău timp de o lună vei avea mult mai multă energie și chef de viață. Trebuie să te expui mai mult, ieși din casă, ai stat prea mult la hibernat în ultimul timp.

Pești

La voi Soarele e în Casa a 12-a, Luna Nouă este în Casa a 12-a, m-aț ocupa de sănătate timp de o lună, începând de astăzi. M-aș ocupa de situațiile pe care nu am putut să le rezolv, aș renunța la ele. Dacă știi că nu poți să faci nimic, lasă-le, nu mai trage de ce nu a mers până acum. M-aș ocupa și de și de sănătatea mea mintală în următoarea vreme, indiferent de ce înseamnă asta pentru tine.

Previziunile pentru celelalte zodii le găsești în video de mai jos:

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel