EXCLUSIV  Horoscop 20 decembrie Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Ce se întâmplă în perioada asta NU este întâmplător

Sursă foto: Pexels / Horoscop 20 decembrie
Sursă foto: Pexels / Horoscop 20 decembrie

Astrologul DC NEWS, Daniela Simulescu, a transmis cele mai importante previziuni ale horoscopului zilei pentru zodii.

Horoscop BALANȚĂ

Vezi să nu te pierzi în prea multe detalii, să nu exagerezi și să nu insiști pe chestii superficiale, doar pentru că vrei atenție și să fii ascultat. Încearcă azi să prioritizezi și să vezi ce e mai important în viața ta. Altfel te vei pierde după tot felul de nimicuri, doar ca să atragi atenția că tu nu vrei să faci ca ei, ca oamenii din jurul tău.

Horoscop SCORPION

Vorbim despre bani, că nu avem cum să nu vorbim despre bani, Marte e acolo și își face veacul cu alte cuvinte și este și pe lângă Nodul Sud. Deci ori renunțați de tot la un obicei, ori deveniți mai competitivi în zona asta financiară, dacă aveți un interviu astăzi, sau dacă aveți evaluări, ori de primit bonusuri, e minunată perioada. Că îi veți și cheltui, asta e altceva. Vedeți că Venus și-a început retrogradarea în casa a III-a, iar cuvintele au mai multă importanță decât credeți. Când aruncați cu o replică, s-ar putea să se transforme în bumerang. 

Horoscop SĂGETĂTOR

Soarele se pregătește să iasă din semnul vostru, va intra mâine în Capricorn, mâine este și solstițiul. Dacă ați așteptat altceva și nu ați avut curaj sau timp, gândiți-vă că azi este asemenea unui ultimatum. Poate că e vorba de cumpărături, poate că trebuie să plătiți o factură, o rată, trebuie să faceți o tăiere, orice ați amânat. Astăzi veți dori să finalizați tot, cât mai repede.

Horoscop CAPRICORN

Vreți să faceți multe, planificați multe, dar încă nu aveți energia necesară în acest sens. De mâine lucrurile se vor așeza mai bine pentru voi, să știți, așa că astăzi încercați să...unde vedeți că nu merge odată, de două ori, de trei ori, legat de cealaltă persoană, dacă nu se mișcă, lăsați ce nu merge și mai așteptați puțin. Oricum voi aveți răbdare, vă pricepeți la asta. 

Horoscop VĂRSĂTOR

Despre ce vorbim la voi? Vorbim despre foarte mult freamăt, despre tot felul de întâlniri cu diferite persoane, cu colegi, cu prieteni, cu colegii colegilor, cu prietenii prietenilor. Vedeți mulți oameni noi sau mulți oameni diferiți. Efectiv ziua așa se va împărți, în discuții cu un doctor, în discuții cu un prieten sau cu un contabil. Toată ziua e frunzărită așa.

Horoscop PEȘTI

Vă atrag atenția că perioada aceasta este importantă, atât săptămâna aceasta, cât și săptămâna viitoare. Jupiter se apropie de gradul analitic, cel 29, în semnul Vărsătorului și va intra în semnul vostru pe urmă. Indiferent ce se întâmplă azi sau zilele următoare, v-aș recomanda să fiți atenți în jurul vostru, în stânga și în dreapta și să vedeți ce se întâmplă. Ce se întâmplă acum nu e nimic simplu sau superficial. Are o încărcătură deosebită pe care o veți vedea la anul. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel