EXCLUSIV  Horoscop 20 august: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. Zodia copleșită de datorii. Mare atenție la bani!

Imagine cu rol ilustrativ / Sursa foto: Pixabay
Imagine cu rol ilustrativ / Sursa foto: Pixabay

Astrologul Daniela Simulescu a transmis cele mai importante previziuni ale zilei pentru zodii.

BERBEC

Să ştii că weekendul acesta va face trecerea dintr-o energie de petrecere într-o energie de "hai să muncim". S-ar putea să faci rost de nişte colaborări. Dacă ai de mers la niște evenimente, ieşi weekendul acesta să te distrezi.

TAUR

Nu te băga în discuţii legate de familie, de moştenire pentru că nu îţi priesc. Nu încerca să le demonstrezi celor de la serviciu ce este corect pentru că nu este cazul. Dacă nu ți-ai făcut timp pentru copii, de săptămâna viitoare va trebui să îţi faci.

GEMENI

Să nu crezi că orice persoană care îţi apare astăzi în cale este întâmplătoare. Astăzi, fii ochi şi urechi, să înveți, să acumulezi tot ce primeşti în jurul tău. Atenţia ţi se va duce spre familie.

RAC

Luna Plină vine să îţi aducă aminte de nişte chestiuni financiare sau de nişte datorii. S-ar putea să vrei mai mult să vorbeşti decât să munceşti. Activitatea intelectuală este foarte bine susţinută.

LEU

Pe tine Soarele te-a cam ţinut pe loc. Vei începe să te mişti, de săptămâna viitoare. Vezi cu cine te împaci, de cine te desparţi, săptămâna asta.

FECIOARĂ 

Încă două-trei zile apăsătoare. Este o perioadă epuizantă! Trebuie să te comporţi într-un fel, să faci anumite compromisuri la locul de muncă, să reunti la anumite proiecte. Vei avea mai multe soluţii la problemele care vor apărea.

Previziunile complete, în materialul video de mai jos:

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel