EXCLUSIV  Horoscop 20 august. Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Fiți atenți la starea de sănătate!

Pexels / Horoscop 20 august
Pexels / Horoscop 20 august

Astrologul DC NEWS, Daniela Simulescu, a transmis cele mai importante previziuni ale horoscopului zilei pentru zodii.

Horoscop BALANȚĂ

Ultimele zile de petrecut, autentice. Soarele va intra în Fecioară, se va duce în casa a XII-a, unde deja avem niște planete. E adevărat că e Venus în semnul tău, te mai simți așa, în apele tale. Te îmbraci, te gătești, decizi să ieși în oraș, să te mai vezi cu oameni. Fă-o zilele acestea, mai ales că Luna plină se activează pe partea asta, cu prieteni, bucurie de viață, că de săptămână viitoare se cam duce treaba. 

Horoscop SCORPION

Vezi cât timp petreci cu familia zilele acestea, cu părinții. E bine să petreci timp cu părinții, dar vezi să nu te neglijezi foarte mult. Petrecem timp cu părinții, petrecem timp cu noi, petrecem timp și cu alții. Să nu tragi de tine doar ca să nu te simți vinovat după pentru că nu ai petrecut destul timp, la asta mă refer. Fiecare trebuie să își trăiască viața la un moment dat, asta trebuie să înțelegeți voi acum, mai ales dacă vă simțiți șantajați emoțional zilele acestea. Încercați să negociați, oamenii vor înțelege până la urmă. După, să nu uităm că Soarele va intra în casa a XI-a săptămâna viitoare. Vedeți care vă sunt dezamăgirile cele mai mari în rândul prietenilor. 

Horoscop SĂGETĂTOR

Atât vă spun, săptămâna viitoare va fi de foc la locul de muncă. Deci faceți bine și vă odihniți, vă relaxați, petreceți, plimbați-vă. Opoziția de azi este foarte bună pentru o călătorie, pentru o distracție, pentru o revedere cu prietenii, mai e și Venus în casa a XI-a, Luna plină tot pe acolo se petrece. Profitați de zilele acestea cât vreți voi de mult. 

Horoscop CAPRICORN

În primul rând, opoziția de azi se petrece pe zona financiară. Sunt discuții, negocieri, moșteniri. Soarele va intra săptămâna viitoare în casa a IX-a și va fi o săptămână în care veți vedea lucrurile mai clar. E adevărat că planetele din Fecioară, unele dintre ele se vor apropia de opoziție cu Neptun, vorbim la momentul respectiv, veți fi dispuși să verificați și să nu mai luați totul ca atare, cum vi se pare. 

Horoscop VĂRSĂTOR

Ultimele zile cu Soarele în casa a VII-a. Dacă ați așteptat să spuneți ceva persoanei dragi, dacă ați așteptat să vă declarați sentimentele, profitați. Să nu uitați că astăzi, mâine și poimâine avem o lună plină în semnul vostru destul de interesantă acolo. Apoi Soarele va intra în Fecioară și apar alte discuții, alte problemuțe de săptămâna viitoare. Soarele se ve duce în casa a VIII-a, deci dacă acum partea relațională e importantă, de săptămâna viitoare e mai important ce se află după perioada relațională, după o despărțire sau după o împăcare. Adică următorul pas. Adică, ne-am împăcat, acum cum vezi lucrurile. Va fi nevoie de săptămâna viitoare de mai mult timp să știi cum să te adresezi partenerului, sau cum să îl iei, cum să îl abordezi. Asta va fi tematica săptămânii viitoare, cum să îți abordezi partenerul. Și, bineînțeles, negocierile la nivel foarte sus. 

Horoscop PEȘTI 

Este doar un weekend, n-o să vă ardă de mers la doctor și de făcut analize, dar fiți foarte atenți la starea voastră de sănătate și la ce vă transmite organismul. Dacă ieșiți în oraș și simțiți că nu mai e de stat, chiar dacă sunt prietenii buni, chiar dacă v-au invitat într-un loc minunat, încercați să le spuneți cât puteți să stați. Apoi gândiți-vă cât de mult ați muncit săptămâna aceasta și dacă vreți să mergeți undeva în weekend puneți pe primul loc somnul și odihna. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel