EXCLUSIV  Horoscop 20-26 mai. ZODIA PROTEJATĂ de Dumnezeu. Astrolog DCNews: Legătură specială cu divinitatea

Horoscop 20-26 mai. Astrologul DCNews, Daniela Simulescu, a oferit preziviunile pentru fiecare zodie în parte, pentru perioada 20-26 mai. 

Horoscop 20-26 mai. Începe un dor de ducă, vă simţiți mai bine, vă reveniţi. Răsare soarele mai mult la voi pe stradă, dar chiar şi aşa Jupiter vă poate da erori de judecată. Aveţi tot felul de prejudecăți, principii, valori, îi judecați pe ceilalţi, vă aşteptaţi să fie la un alt nivel. De data asta, vă veţi da cu stângul în dreptul.

Horoscop 20-26 mai. "V-aş recomanda ca săptămâna asta, dacă e să bârfiţi, mai bine bârfiţi despre alegerile care vin, decât ce a făcut colegul şi colega", îi sfătuiește astrologul DCNews pe acești nativi. Veţi avea tendinţa ca, din cauza lucrurilor care nu vă convin la locul de muncă, să refulaţi. Nu vă încredeţi în persoanele din jurul vostru în zilele acestea. Ce veţi spune vor afla şi ceilalţi.

Horoscop 20-26 mai. "Pe cei care nu au un loc de muncă i-aş pune să muncească puţin mai mult, să se chinuie mai mult un pic. Lăsaţi confortul. Nu e momentul!", le recomandă astrologul DCNews, Daniela Simulescu, naitivilor din Săgetător. Nu aşteptaţi timpul perfect.

Horoscop 20-26 mai. "Sunteţi mai spirituali, aveți o legătură specială cu divinitatea. Divinitatea ne învață să fim mai toleranți, să îi acceptăm pe ceilaliț așa cum sunt. Ne învață să ne gândim cum suntem noi, înainte de a arunca piatra", mai spune astrologul.

Previziunile complete, în materialul video de mai jos:

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel