EXCLUSIV  Horoscop 2 septembrie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. Zi proastă pentru o zodie. Conflicte puternice

Imagine cu rol ilustrativ / Sursa foto: Pixabay
Imagine cu rol ilustrativ / Sursa foto: Pixabay

Astrologul Daniela Simulescu a transmis cele mai importante previziuni ale zilei pentru zodii.

BERBEC

Muncă, muncă, dar de-a nu prelua chestii pe care trebuie să le facă alţii doar să demonstrezi "uite că nu consideri tu că fac bine". Te bagi în seamă cu şeful că ai făcut, ai dres doar să simţi că ai făcut ceva. Dacă simţi să faci o poveste este pentru că undeva pe dinăuntru parcă simţi că nu meriţi ce ţi se întâmplă şi te enervezi. Mai bine munceşte! Fă-ţi o listă cu ce ai de făcut şi ţine-te de ea.

TAUR

O imaginaţie mai bolnăvicioasă, nişte fantezii, nişte idei spre zona erotică. Aveţi grijă de voi! Cei cu copii.... Vă păcălesc copiii, astăzi, de nu vă vedeţi sau voi îi păcăliţi pe ei. Dacă este nevoie să îi convingeţi de ceva, este perfect. Pentru cei care nu au copii, este o zi minunată să vă plimbaţi, să citiţi, să vă uitaţi la un film.

GEMENI

Nu este o zi bună! Veţi avea senzația că oamenii din jurul vostru nu vă lasă să vă dezvoltaţi, vă pun limite. O să simţiți nevoia să vă certaţi. Verificați orice bănuială care vă vine astăzi în minte.

RAC

Victimizarea, astăzi, vă ajută să câştigaţi. Veţi primi ce vă doriţi! Aveţi grijă la hârtii, documente, astăzi.

LEU

Cheltuieli de dragul cheltuielilor. Recomandarea ar fi să vă faceţi şi un calcul. Indiferent de ce veţi face, trebuie să ştiţi care sunt banii pe care îi aveţi, pe care i-aţi cheltuit sau pe care i-aţi împrumutat. Este important să fim foarte conștienți în viaţa noastră. 

FECIOARĂ 

Ceilalţi nu vă înţeleg deciziile, comportamentul. Cei de la serviciu vor considera că vă purtaţi ciudat, astăzi. Nu contează! Voi trebuie să vă vedeţi de treabă, să munciţi. De asemenea, ar fi o zi bună pentru cei care se simt foarte anxioşi să facă sport. Aveţi nevoie de mișcare astfel încât să nu lăsaţi anxietatea să vă fure somnul.

Previziunile complete, în materialul video de mai jos:

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel