EXCLUSIV  Horoscop 2 septembrie. Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Vă este greu să vă impuneți autoritatea

Pexels / Horoscop 2 septembrie
Pexels / Horoscop 2 septembrie

Astrologul DC NEWS, Daniela Simulescu, a transmis cele mai importante previziuni ale horoscopului zilei pentru zodii.

Horoscop BALANȚĂ

Aveți grijă la sănătatea și mai ales cea emoțională. Cu Marte în casa a XII-a vă veți considera o victimă și e reactivată o frică de abandon. Frica de abandon se poate vedea și la serviciu și acasă. Dacă un șef, o șefă sau o persoană de la serviciu pe care o respectați nu o să vă valideze niște vorbe sau fapte, o să vă speriați că ați făcut ceva greșit. Nu e cazul, e doar o poziție neplăcută, treceți peste. 

Horoscop SCORPION

Marte este și guvernatorul vostru, în opoziție cu Neptun, la voi se petrece pe axa V-XI și vorbim de zona amoroasă, Neptun e acolo, Marte este în casa a XI-a. Bănuieli, suspiciuni, gelozii, că doar vă pricepeți la chestiile astea și scenarită, scenarită despre orice face persoana iubită, fie că aveți o relație, fie că nu. Și bineînțeles, aveți momente din acelea în care ați vrea să îi verificați, să îi căutați pe Facebook, să faceți pe detectivii. 

Horoscop SĂGETĂTOR

Va fi foarte greu să vă impuneți autoritatea. Astăzi parcă nu vă ascultă nimeni, nici măcar copii, nici măcar rudele, nici măcar partenerul. Ei vă ascultă, dar nu așa cum vreți voi. În același timp nici voi nu o să ascultați, nici voi nu vreți să primiți ordine, nici voi nu vreți să vise spună ce să faceți astăzi și există un conflict de autoritate și veți trece dintr-o zonă submisivă, într-o zonă rebelă. 

Horoscop CAPRICORN

Dacă sunteți avocat, astăzi o să fie o zi foarte grea pentru voi, sau dacă participați la un proces, este iarăși o zi foarte grea pentru voi, fie că sunteți acuzat, acuzator. În rest, pentru ceilalți, opoziția se petrece pe axele III-IX, veți avea parte de încurcături la școală, în hârtii, în documente. În același timp încrederea pe care o acordați astăzi dă cu virgulă. 

Horoscop VĂRSĂTOR

Verificați-vă datoriile, rate facturi, plăți împrumuturi, toată zona aceasta. Această opoziție vorbește, bineînțeles, și de energia pe care o acordați oamenilor din jurul vostru. Dacă vă găsiți gândindu-vă că cineva nu vă dă atenție, atunci poate e momentul să nu vă dea atenție. Nu mai stați acolo. Gândiți-vă cât de des revin oamenii în viața voastră și vedeți dacă merită să le răspundeți sau să vă retrageți. Nu din răzbunare, dar e important ca voi să vă protejați timpul, resursele și energia. 

Horoscop PEȘTI

Există un risc de conflicte cu partenerul, dar pe subiecte false. Astăzi dacă vă certați sau vă contraziceți și vi se pare că acela este motivul, nu acela este motivul. Va trebui să săpați foarte adânc ca să vă dați seama despre ce e vorba. Din fericire există aspecte bune pentru împăcare, relaxare sau înțelegere. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel