EXCLUSIV  Horoscop 2 august: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. Lovitură puternică pentru o zodie

Imagine cu rol ilustrativ / Sursa foto: Pexels
Imagine cu rol ilustrativ / Sursa foto: Pexels

Astrologul Daniela Simulescu a transmis cele mai importante previziuni ale zilei pentru zodii.

BERBEC

Tu chiar te vei simţi blocat, astăzi. Vrei să muncești, să te agiţi, să pui osul la muncă. Vrei să te exprimi, să faci lucrurile într-un fel, dar Saturn te va bloca. Nu primeşti aprecieri pentru ceea ce tu crezi că ai merita. Dacă tu, pe dinăuntru, nu te simţi bine, nu e problema lor. Trebuie să înveţi să te apreciezi singur.

TAUR

Încearcă să echilibrezi zona personală cu zona profesională. Undeva trebuie găsit un echilibru. Cu cât vei fugi de el, cu atât nu îţi vor ieşi lucrurile. Trebuie găsită o soluţie.

GEMENI

Vorbeşte gura fără tine, dar vei găsi tot felul de oprelişti. Vei găsi tot felul de persoane, care vorbesc altfel, au alte idei, vin din alt mediu şi s-ar putea să vrei să demonstrezi. 

RAC

Planuri financiare. Aspectele de astăzi acolo te lovesc cel mai mult. Multe dintre cheltuielile micuţe pe care le faci astăzi s-ar putea să aibă un ecou mai pronunţat. Te bazezi pe nişte bani şi ei nu vin sau se duc în multe direcţii. Este o frustrare legată de bani. Pot apărea şi cheltuieli neprevăzute.

LEU

Aveţi nevoie să fiţi văzuţi şi ascultaţi. Oamenii nu vă vor asculta şi veţi trage, veţi încerca să fiţi cât mai vizibil. Nu veţi primi reciprocitate. Este o zi bună pentru cei care îi învaţă pe alţii sau au de învăţat de la alţii. 

FECIOARĂ 

Somn, odihnă, relaxare. Când le veţi prioritiza pe acestea, lucrurile vor merge mai bine şi acasă şi la serviciu. S-ar putea să aveţi impresia că voi munciţi şi ceilalţi nu muncesc, să simţiți că vi se dă prea mult de muncă şi nu mai puteţi.

Previziunile complete, în materialul video de mai jos:

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel