Horoscop 19 ianuarie Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Nu vă faceți planuri și DORMIȚI!

Sursă foto: Pexels
Sursă foto: Pexels

Astrologul DC NEWS, Daniela Simulescu, a transmis cele mai importante previziuni ale horoscopului zilei pentru zodii.

Horoscop BALANȚĂ

Conjuncția lui Mercur cu Soarele se va petrece în casa a V-a și pentru că și Venus va face un aspect, Venus fiind deja retrogradă și pentru că și Marte se pregătește să iasă din Săgetător și va intra luni în Capricorn în casa a IV-a, n-ar strica să fii mai atent la nevoile celor din jur. Nu ei să fie atenți la nevoile tale și nu tu să le ceri lor validare, ci să îi validezi tu. Să îi pupi, îmbrățișezi și să îi suni de pe acum și să fii acolo cu ei. 

Horoscop SCORPION

Marte se pregătește să iasă din casa a II-a și va intra în casa III-a săptămâna viitoare. Ce presupune acest lucru? Presupune că o să începi să vezi roadele muncii tale din ultimele 2 luni, așa că zilele acestea vei fi destul de preocupat cu banii. Mercur se va apropia de Soare în casa IV-a, deci e o încăpățânare undeva ori din partea ta, ori din partea cuiva apropiat. 

Horoscop SĂGETĂTOR

Vă priește weekendul din punct de vedere al fâțâielii, al dorului de ducă. Nu v-ar trebui un program fix vouă zilele acestea, dacă vreți să vă simțiți bine, ieșiți, mergeți la cumpărături, vă uitați la un film, vorbiți cu oamenii, sunați, o să încingeți telefoanele. 

Horoscop CAPRICORN

Merită menționat faptul că Marte se apropie de semnul vostru. Permiteți-vă weekendul acesta să dormiți. Să dormiți și să mai renunțați la ideile alea în care credeți că aveți ghinion, soarta nu mă iubește și destinul nu mă vrea și alte chestii, asta unu la mână. Doi la mână, Mercur retrograd se va întâlni cu Soarele în casa a doua, deci pregătiți-vă și de o cheltuială. 

Horoscop VĂRSĂTOR

Conjuncția dintre Mercur retrograd și Soare se va petrece în casa I, iar Marte se pregătește să intre în casa XII-a, iar asta înseamnă că ați face bine să vă preocupați de sănătate. Marte vă dă combustibilul necesar, până acum a fost Soarele și ați plâns, v-ați agitat. Marte intră acolo și zice: te duci la doctor, faci analize, dormi mai mult, mănânci mai sănătos. 

Horoscop PEȘTI

Somn, relaxare, odihnă și fără planificare. Prima mea recomandare pentru voi weekendul acesta e să nu vă faceți un plan bătut în cuie, nici astăzi, nici zilele următoare, că degeaba vă faceți un plan. Planurile pentru voi nu există. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel