EXCLUSIV  Horoscop 19 ianuarie Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Cât de mult te-ai ocupat de TINE?

Sursă foto: Pexels
Sursă foto: Pexels

Astrologul DC NEWS, Daniela Simulescu, a transmis cele mai importante previziuni ale horoscopului zilei pentru zodii.

Horoscop BALANȚĂ

Soarele a fost în tranzit în casa a IV. Familie, sărbători, Crăciun, Revelion. Dar, ți-ai permis să stai acasă, să ai grijă și de nevoile tale? Ți-ai permis să stai acasă să te încarci cu energie, sau ai fost pe drumuri tot timpul pentru că ai vrut să le faci pe plac altora. Nu uita că acolo a fost și Pluto în casa a IV-a și să nu uităm de Venus retrograd. E clar că are legătură cu acel ”acasă” din interior. 

Horoscop SCORPION

Soarele e în casa a III-a. Multe drumuri, multe mailuri, multe telefoane, multă agitație, multă organizare. Nu ai stat locului și ți-a fost foarte greu să pui în programul tău pe toată lumea. Să te duci și la salon și la biserică și acolo, și acolo. E multă agitație și s-ar putea ca și azi să fie la fel. Dar sigur ai aflat lucruri noi pe care le poți folosi. 

Horoscop SĂGETĂTOR

Te-am tot speriat în ultimul timp, din punct de vedere financiar. Iese Soarele de acolo, deci bucură-te! Nu înseamnă că nu o să mai cheltuiești la fel de mulți bani, dar nu o să mai ai la fel de multe regrete. Acum vei putea lua tu decizia să nu cheltuiești banii. 

Horoscop CAPRICORN

Casa I! Ai făcut vreo schimbare pentru sănătatea ta în ultima lună? Vreo schimbare de look, vreo schimbare a modului în care te percep ceilalți sau câtă energie ai avut ca să iei decizii, câtă importanță ți-ai acordat, dacă te-ai luat mai în serios? Dacă nu ai făcut-o, ia, mai gândește-te! Dacă ai făcut-o, perfect! Poate folosești tot ce ți-ai oferit în ultima lună, astfel încât să poți să monetizezi de mâine încolo. 

Horoscop VĂRSĂTOR

Vă înțeleg! Eu vă înțeleg cel mai bine. Soarele a fost în casa a XII-a, nu v-au ieșit apele așa cum v-ați dorit, lipsă de energie, sunteți sleiți. Ați căutat toate posibilitățile ca ă vă relaxați și nu v-a ieșit. V-a bântuit, ba chiar v-a durut trecutul. De mâine Soarele intră în semnul vostru și vă liniștiți. Poate se mai duc și problemele cu somnul. 

Horoscop PEȘTI

Soarele a fost în casa a XI-a și v-ați dat seama că mulți dintre prieteni sau oamenii apropiați vouă nu mai sunt la fel de disponibili în viața voastră, au tot felul de evenimente importante, li s-a schimbat viața și acum aveți nevoie să vă raportați la ei, dar partea socială se va mai închide de mâine. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel