EXCLUSIV  Horoscop 19 august: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. Conflicte aprinse cu familia pentru o zodie. Va spune tot!

Imagine cu rol ilustrativ / Sursa foto: Pixabay
Imagine cu rol ilustrativ / Sursa foto: Pixabay

Astrologul Daniela Simulescu a transmis cele mai importante previziuni ale zilei pentru zodii.

BERBEC

Fă tot posibilul, astăzi, să comunici prim e-mail, să fii cât mai simplist! Altfel, dacă stai de vorbă cu colegii, vei fi critic, neplăcut, oamenii nu te vor înghiţi. Apar situaţii în care nimeni nu e mulţumit de tine şi nici tu de nimeni. Apare un complex de inferioritate. Ai chef de ceartă!

TAUR

Poţi face nişte declaraţii uimitoare, astăzi, sau poţi avea curajul să îi spui persoanei iubite ce nu i-ai fi spus. Poţi să o critici, dar la modul pasiv.  

GEMENI

Îţi sare ţandăra din absolut orice, mai ales cu oamenii cei mai dragi! Vei încerca să-i protejezi pe cei de la serviciu şi pe cei apropiaţi să îi pistonezi. Imediat, vei vedea ce nu funcţionează şi vei spune.

RAC

Astăzi, ai grijă să nu pleci la drum grăbit. Nu fii pretenţios, nu face pe justiţiarul! Relaţiile cu fraţii şi surorile ar putea fi afectate. Evitaţi să vă faceţi reproşuri.

LEU

Când mergi pe stradă, mai vezi o îngheţată, un tricou, o ciocolată. Grijă mare la cheltuieli! Ai putea să depăşeşti bugetul stabilit. Vei pune multe întrebări când vei merge să cumperi ceva. 

FECIOARĂ 

Astăzi, poţi fi deşteptul clasei, dar şi nesuferitul clasei. Eşti cel care le ştie pe toate, care rezolvă tot, dar care are un mod agresiv de a face lucrurile. Te vei judeca prea mult! 

Previziunile complete, în materialul video de mai jos:

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel