EXCLUSIV  Horoscop 18 august: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. Pierderi imense pentru o zodie. Trebuie să aibă mare grijă!

Imagine cu rol ilustrativ / Sursa foto: Pixabay
Imagine cu rol ilustrativ / Sursa foto: Pixabay

Astrologul Daniela Simulescu a transmis cele mai importante previziuni ale zilei pentru zodii.

BERBEC

Privirea ta către zona profesională este tot ce poţi face astăzi. Lasă celelalte domenii să se manifeste de la sine. Eforturile tale trebuie să se implice în zona profesională. Nu lăsa ce poţi face astăzi pe mâine.

TAUR

Pentru cei care lucrează cu copiii, astăzi şi mâine sunt nişte zile mai neplăcute, este totul pe grabă şi niciodată pare că nu este bine. Aveţi impresia că oricâte eforturi aţi face nu sunteţi apreciați. De fapt, voi nu sunteţi mulţumiţi de voi.

GEMENI

Gândeşte-te puţin la ultima lună, dacă viaţa ta a fost mai stabilă. Vei intra într-o zonă în care începi să te aşezi. În următoarea lună te vei linişti.

RAC

Orice vorbă spusă din răutate îţi va aduce pierderi imense pentru încrederea ta, pentru buzunarul tău. Ai face bine că astăzi să stai cât mai departe de discuţii. Este o zi foarte bună să citeşti.

LEU

Astăzi, va fi o zi simplă, prin care să treci că tot omul sau poate să fie o zi în care te apuci şi tu să vezi ce mai e de luat prin casă. Poţi să îţi faci ziua mai bună, să fie utilă, să simţi că ai făcut ceva bun.

FECIOARĂ 

Tu, încă de astăzi, s-ar putea să nu fi de acord cu ce spun oamenii în jurul tău, să fii intruziv şi să îi corectezi pe toţi, să ai impresia că doar tu ştii, doar tu ai dreptate. Te poţi simţi inferior. Nu te mai enerva! Nişte sport nu ţi-ar strica. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel