EXCLUSIV  Horoscop 17 septembrie. Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. VENUS vă ajută să spuneți NU!

Pexels / Horoscop 17 septembrie
Pexels / Horoscop 17 septembrie

Astrologul DC NEWS, Daniela Simulescu, a transmis cele mai importante previziuni ale horoscopului zilei pentru zodii.

Horoscop BALANȚĂ

Bani! Venus este guvernatorul vostru, este în casa a II-a, în careu cu Saturn din casa a V-a. Aveți senzația că nu sunteți iubiți, că nu sunteți apreciați, așa că ce faceți, vă oferiți propriei iubiri, propriei plăceri, găsiți soluții singuri. Voi chiar veți cheltui bani ca să vă faceți pe plac. Sunt mofturi și pofte de copii, dar care au în spate motive destul de serioase din perspectiva mea și vedeți că Venus în casa a II-a are legătură și cu încrederea de sine. 

Horoscop SCORPION

Avem planete în casa a XII-a. E clar că pe plan relațional lucrurile nu vor fi așa cum vă doriți. Venus oricum se apropie de opoziție cu Uranus și s-ar putea să apară și situații neprevăzute, ori aflați ceva de partener, ori în viața respectivului se întâmplă anumite lucruri, ori vreți mai multe și nu se leagă lucrurile. Pe de altă parte, Venus este în semnul vostru, așa că trebuie să ajustați modul în care iubiți. 

Horoscop SĂGETĂTOR

Venus la voi este în casa a XII-a, iar Saturn este în casa a III-a. Ce v-aș recomanda eu zilele acestea. Stat în casă, dormit, ieșit mai puțin. Deși aveți în casa a XI-a planete, v-aș recomanda să faceți o filtrare, o selecție a evenimentelor, a oamenilor pe care îi aveți în viață. Aveți nevoie să cerneți, să dați așa prin sită. Voi aveți nevoie efectiv de prioritizare, dar în viața personală

Horoscop CAPRICORN

Să știți că vouă acest aspect s-ar putea să vă priască. Saturn e în casa a doua, vă ține banii, Venus este în casa a XI-a. Știți la ce o să vă ajute? Aveți mai multă încredere în voi și refuzați ce nu vă face bine. Că sunt întâlniri cu prietenii, că sunt evenimente, că vedeți familia, sau aveți chestii de făcut la serviciu, acest careu pe voi vă ajută să ziceți nu și o să tot ziceți nu, dar e de bine pentru voi. 

Horoscop VĂRSĂTOR

Aveți grijă astăzi la serviciu, tot ce spuneți și ce faceți s-ar putea să aibă alte rezultate decât v-ați fi așteptat și imediat să vă îndoiți de propria persoană. În weekend faceți tot posibilul să nu ieșiți în evidență la evenimente sau la întâlnirile cu oamenii dragi. Stați acolo. Deși veți simți voi nevoia să le arătați că nu e corect, că nu e drept. Dacă nu aveți o miză, dacă nu e ceva de câștigat, stați în banca voastră. 

Horoscop PEȘTI

Aș avea puțină grijă dacă aș călători, s-ar putea ca biletele să coste puțin mai mult decât v-ați fi așteptat sau pe drum s-ar putea să trebuiască să mai cumpărați niște bilete, să mai cheltuiți niște bani pe tot felul de acțiuni la care nu v-ați fi gândit că vor apărea. Aș mai fi atent la tot ce înseamnă comunicare, la ce mailuri trimit, la ce mesaje, mai ales la mesaje, mare grijă să nu ajungă unde nu trebuie. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play
DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel