Horoscop 17 - 23 aprilie 2023. Berbecii, sfătuiți să aibă încredere. Daniela Simulescu: Astrele vă mai dau o șansă și e cazul să profitați de ea

 Sursa foto: freepik.com
Sursa foto: freepik.com

Daniela Simulescu, astrologul DC News și redactorul șef al publicației Astrosens, a prezentat horoscopul săptămânii 17 - 23 aprilie, 2023.

"Berbec și cei cu ascendentul în Berbec. Astrele îți mai dau o șansă săptămâna aceasta. Pentru că Luna luna nouă este lângă Jupiter, depinde de cât curaj ai și câtă încredere. Nu trebuie să fie încredere aceea autentică. Fă-te că ai încredere și pe urmă, toată viața se va schimba în jurul tău ca și cum tu ai încredere. Pe urmă chiar vei avea încredere respectiva autentică, de care îți povesteam mai devreme. Ai nevoie să te lupți puțin, ai nevoie să ieși puțin de acolo de unde ești. Ai nevoie să îndrăznești. Ai nevoie să ai tupeu să fii puțin obraznic, săptămâna ce urmează

Marte este în Rac și, deși pare într-un semn de apă, într-un semn emotiv, e foarte furios acolo, e foarte frustrat. Marte e guvernatorul tău. Această combinație a săptămânii te enervează, te scoate din sărite. Trec sărbătorile, dar vor fi niște momente în care vei simți că nu mai poți. 

Mai ales cei care aveți, să zicem, marcaj de Berbec în ultimul decan, în ultimele 10° ale Berbecului. Dacă aveți marcajul acolo, veți simți că e nevoie de prospețime. E nevoie de scoaterea naftalinei. Scoateți naftalina din viața voastră, mirosul acela de vechi, de rânced.

Astrele vă mai dau o șansă și e cazul să profitați de ea cât se poate de mult. Mercur va retrograda în Casa a II-a a banilor, deci vor fi niște ajustări acolo, destul de importante”, a precizat Daniela Simulescu.

Vezi previziunile pentru celelalte zodii aici: 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel