EXCLUSIV  Horoscop 16 septembrie. Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Carisma și determinarea, aliații unor nativi

Pexels / Horoscop 16 septembrie
Pexels / Horoscop 16 septembrie

Astrologul DC NEWS, Daniela Simulescu, a transmis cele mai importante previziuni ale horoscopului zilei pentru zodii.

Horoscop BALANȚĂ

Trecând peste trigonul pe care îl aminteam mai devreme, nu îl vei resimți atât de mult, chiar dacă Soarele este în casa a XII-a, pentru că tu ai deja în casa I niște planete care te ajută, te susțin și te împing. Să nu uităm de Marte, care te impulsionează și de Mercur. Probabil, o să fie undeva un exces de zel, tocmai pentru că ai niște frici și niște angoase. 

Horoscop SCORPION

Ai puterea de a-i împinge pe ceilalți, ai carisma ta, magnetismul sau puterea de convingere. Depistezi foarte ușor cum să îi împingi pe ceilalți, pe ce butoane să apeși să îi faci să facă anumite lucruri, dar acum depinde în ce domeniu. Îi poți face și pe cei din familie, dar și pe cei de la serviciu și de ce nu, chiar și pe prieteni, că poate ai nevoie de ei într-un proiect.  Îi împingi, știi ce să le spui, cum să le spui. Astăzi trigonul trebuie pus la muncă. 

Horoscop SĂGETĂTOR

Profesional, este o zi importantă. Acum nu te gândi că este ziua aceea miracol, nu. Dacă îți trece prin cap să te duci să discuți cu superiorii, cu șefii, sau să fii atent la nevoile lor. Nu trebuie neapărat să îi lingușești, nu mă refer la asta, ci mai degrabă să asculți, să repeți și să ceri validare de fiecare dată. O să vezi că îți merge bine ziua. 

Horoscop CAPRICORN

Soarele fiind în casa a IX-a și Pluto în semnul tău, bineînțeles, este o zi de înțelepciune, o zi în care poți să donezi din înțelepciunea ta sau poți să primești din înțelepciunea altora, de la caz la caz, de la vârstă la vârstă, de la situație la situație. E nevoie astăzi de mai mult. 

Horoscop VĂRSĂTOR

Soarele în trigon cu Pluto s-ar putea să îți mai aducă aminte încă o dată că unele lucruri s-ar putea să nu le poți controla. De altfel, în ultimul timp, ai tot trecut prin evenimente din acestea, dar astăzi uită-te la ce se întâmplă în viața ta și cum am făcut recomandarea și pentru alți nativi, chiar dacă nu ai control și nu e după tine această zi, observă ce se întâmplă, pentru că s-ar putea ca intuiția să îți funcționeze. 

Horoscop PEȘTI

Soarele este în casa a VII-a, în trigon cu Pluto. În primul și în primul rând ați putea face o acțiune cu partenerul sau să stabiliți planuri de viitor cu partenerul, asta pentru cei care au deja o relație. Pentru cei care nu au o relație și se uită după cineva de mai mult timp ar putea să insiste mai mult la persoana respectivă, ca să își dea seama dacă merită sau nu merită. 

Vezi mai multe în video:

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel