EXCLUSIV  Horoscop 16 august 2022: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. Discuții aprinse în familie pentru o zodie. Vei fi provocat

Imagine cu rol ilustrativ / Sursa foto: Pexels (Timur Weber)
Imagine cu rol ilustrativ / Sursa foto: Pexels (Timur Weber)

Astrologul Daniela Simulescu a transmis cele mai importante previziuni ale zilei pentru zodii.

Pe 18 august avem unul dintre cele mai norocoase aspecte din teoria astrologică. Trigon între Venus, Micul Benefic, și Jupiter, Marele Benefic. O zi foarte bună pentru manifestarea iubirii, a afecțiunii și a generozității. Atât față de noi, cât și față de cei dragi. Să nu uităm că aspectul se petrece pe semne de foc, deci vom avea de-a face și cu o tendință demonstrativă. Dacă ai avut nevoie de o porție sănătoasă de încredere pentru a lua o decizie, o poți lua pe 18 august. 

Pe 20 august, Marte își începe tranzitul în Gemeni. Și aduce nevoia de a căuta alte soluții atât la problemele vechi, cât și cele actuale. Și să acționăm fără un obiectiv clar. Haosul, cuvintele, lipsa așteptărilor și dorința de a face schimbări vor fi armele noastre cele mai folositoare. Marte stă de obicei aproximativ două luni într-un semn, dar de data aceasta va rămâne în Gemeni până pe 25 martie 2023. Ce vom învăța: că nu ne trebuie mult/totul pentru a începe ceva nou. Putem porni la drum cu puțin. 

Pe 21 august, Mercur din Fecioară face o opoziție cu Neptun din Pești. Până și cei mai logici și analitici oameni pot avea momentele lor de slăbiciune. Confuzia nu este neapărat ceva negativ. Poate aduce chiar vindecare. Atenție la promisiunile partenerilor!

BERBEC

Eşti mai flexibil la job, eşti dornic să încerci lucruri noi, găseşti repede soluţii, te adaptezi imediat.

TAUR

Vei discuta mai mult despre ce vrei, ce îţi dorești, unde vrei să ajungi. Astăzi, să te ai în vedere de fiecare dată când porţi o discuţie cu cei din jur.

GEMENI

Anumite discuţii cu cei din familie te vor provoca iniţial, dar îţi vei da seama că ai putea face mai mult pentru tine, ai putea să îţi vrei mai mult binele.

RAC

Ai putea să te gândeşti, astăzi, cum să gestionezi o anumită sumă de bani. Poate o economiseşti, poate o dai împrumut sau poate o vei cheltui pentru tine.

LEU

Este vorba despre bani, dar nu despre banii tăi, ci şi despre cei pe care îi gestionezi la serviciu. Dacă este o problemă, dacă apare un blocaj undeva, o anumită discuţie cu unele persoane la care poate nu ai fi apelat îți aduce nişte idei care te vor ajuta.

FECIOARĂ 

Cum îţi vine o idee, cum să o spui, să o comunici. Să ai curajul să spui lucrurile, să nu mai ţii în tine şi să le calculezi, până când o să vină altcineva cu o idee, când ai putea să fii tu acela.

Previziunile integrale, în materialul video de mai jos:

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel