EXCLUSIV  Horoscop 16-22 august: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. Zodia care are probleme la serviciu. Discuții cu șeful

Imagine cu rol ilustrativ / Sursa foto: Pixabay
Imagine cu rol ilustrativ / Sursa foto: Pixabay

Astrologul Daniela Simulescu a transmis cele mai importante previziuni ale săptămânii pentru zodii.

BERBEC

Dacă din primăvară ţi-ai făcut nişte planuri şi nu s-a întâmplat nimic, bye-bye. Dar dacă ai făcut nişte planuri şi ai început să lucrezi la ele, lucrează din ce în ce mai mult! Caută oportunităţile, nu mai aştepta. Învaţă să negociezi, să fii mai diplomat şi manierat. Săptămâna asta ţi se aşază altfel apele. Munceşte mai mult!

TAUR

Dacă vrei un alt loc de muncă, dacă vrei să se întâmple ceva din acest punct de vedere, depinde doar de tine. Dacă tu ştii că şeful te-a tratat incorect, poţi să îi spui asumat, în faţă. Dacă lucrurile nu merg, trebuie să ştii, să iei o decizie. Profesional, este o săptămână importanta. 

GEMENI

Trebuie să ai mare grijă! Tu nu vrei să fii ţinut locului, dar ceva din exterior te va obliga să revizuieşti anumite proiecte, să munceşti mai mult, să vorbești mai mult, dar cu argumente, să fii cât mai logic. Vei fi scos din zona de confort. Vei avea încredere în tine, vei fi optimist. Săptămâna aceasta, ai grijă la relaţia cu familia. Nu vă veţi înţelege.

RAC

Dacă aţi strâns nişte bani, poate reuşiţi să îi investiţi. Poate reuşiţi să vă rupeţi de nişte datorii. Cei care vor să facă bani, pe lângă ceea ce fac, este un moment ideal. Dacă vă doriţi, veţi sparge gheaţa, săptămâna aceasta. Vă căpătaţi o anumită autonomie financiară, pe lângă cea pe care o aveţi.

LEU

Mulţi dintre voi vor încheia parteneriate. Dacă rupeţi o relaţie, săptămâna aceasta spuneţi bogdaproste sau decideţi să schimbaţi relaţia pe care o aveţi. Staţi de vorbă cu partenerul şi vedeţi care este adevărul. Săptămâna aceasta, nu este bună pentru negociat. Nu cheltuiţi mai mulţi bani decât este cazul. Faceţi-vă un plan financiar. 

FECIOARĂ 

Veţi avea mult curaj, săptămâna aceasta, dar puteţi să şi exageraţi şi să cereţi de la cei din jurul vostru mai mult decât pot duce. S-ar putea să le cereţi părinţilor, partenerilor, colegilor mai mult decât este cazul. Veţi bloca anumite evenimente, proiecte. Trebuie să găsiți un punct comun. De fiecare dată când intraţi într-o discuţie, gândiţi-vă serios: luptele cui le duceţi? Dacă sunt luptele voastre sau ale celorlalți, dacă vreţi să îi schimbaţi pe ceilalţi sau să vă fie doar vouă bine. Nu încercaţi să îi schimbați pe ceilalţi că nu va fi bine deloc.

Previziunile complete, în materialul video de mai jos:


Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel