EXCLUSIV  Horoscop 15 octombrie Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Plimbați-vă și vorbiți cu oamenii!

Pexels / Horoscop 15 octombrie
Pexels / Horoscop 15 octombrie

Astrologul DC NEWS, Daniela Simulescu, a transmis cele mai importante previziuni ale horoscopului zilei pentru zodii.

Horoscop BALANȚĂ

Frumoasă zi astăzi! Voi probabil că o să întrebați „unde?”. Păi voi așteptați să vină așa de undeva. Să vă uitați voi așa frumos, cum mă uit eu la lumina aia de sus și să așteptați să cadă din cer o pungă cu bani dacă se poate, o persoană, o petrecere, o rochie, niște pantaloni. Nu, nu! Când Soarele este în semnul vostru, Jupiter este în casa a V-a și face acel minunat trigon și știți ce zice acest trigon? Zice să te duci la cumpărături, zice să îți faci o programare la un salon de înfrumusețare, zice să ieși cu prietenii, zice să faci tu ceva. Ceva care să te facă să te simți bine. 

Horoscop SCORPION

În aspectul zilelor acestea, statul cu tine acasă în liniște te încarcă de energie. Nu vrei să știi de vecini, nu vrei să știi de alte neamuri, vrei să știi doar de tine și poate doar de partener. Statul acasă, gătitul împreună, uitatul la un serial, îmbrățișările, totul în liniște și într-o oarecare retragere pe voi vă ajută foarte mult. Cu cât stați mai departe de tot ce este vizibil, cu atât vă este mai bine. 

Horoscop SĂGETĂTOR

Dacă la Scorpion le-am spus să stea în casă să nu iasă, vouă vă spun să ieșiți. Ieșiți, bucurați-vă, distrați-vă, cunoașteți oameni, gătiți-vă. Pentru că Venus este în semnul vostru și vrea să se manifeste, vrea să se arate, gătiți-vă, ieșiți, bineînțeles cu grijă pentru voi și ceilalți, iar trigonul de astăzi este minunat. 

Horoscop CAPRICORN

Nu faceți pe șefii acasă. Astăzi este bine să faceți pe șefii la serviciu, arătați-le voi tuturor de ce sunteți în stare, e o zi foarte bună. Jupiter este în casa a II-a, Soarele este în casa a X-a, ceea ce înseamnă că multe dintre faptele pe care le faceți zilele acestea vă aduc și bani în plus la un moment dat. Din reușitele pe care le aveți, veți întreba la un moment dat despre starea buzunarului sau, de ce nu, puteți face o achiziție azi care să vă bucure mult. 

Horoscop VĂRSĂTOR

Drumuri! Plimbați-vă online sau offline. Vorbiți cu oamenii, discutați cu ei, pentru că Jupiter e în semnul vostru și Soarele e în casa a IX. E o zi bună pentru tot ce înseamnă studii, poate vreți să învățați să studiați, dar plimbați-vă zilele acestea. Duceți-vă în locuri unde nu ați mai fost de mult. Aduceți-vă aminte, amintirile pe voi vă bucură zilele acestea. 

Horoscop PEȘTI

Voi sunteți foarte buni astăzi pentru a face pe cineva bine sau pentru a ajuta pe cineva, voi oricum sunteți buni la chestia asta. Dar se mai întâmplă ceva zilele acestea. În afară de acest trigon minunat între Soare și Jupiter zilele acestea, care se petrece pe casa a XII-a și casa a VIII-a, harta mai spune ceva. Mai spune că partenerul trece prin niște evenimente și trebuie să îl observați. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel