Urmărește emisiunea live


EXCLUSIV  Horoscop 15 martie 2022: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. Zodia care va pierde bani astăzi. Mare atenție!

Imagine cu rol ilustrativ / Sursa foto: Pexels (Eugene)
Imagine cu rol ilustrativ / Sursa foto: Pexels (Eugene)

Astrologul Daniela Simulescu a transmis cele mai importante previziuni ale zilei pentru zodii.
 

”Pe 17 martie avem un sextil între Mercur din Pești și Uranus din Taur.  Creierul nostru va fi stimulat de tot ce e nou, învățăm și prindem totul din zbor și vom dori să ne împărtășim ideile. Pentru că aspectul combină energia apei cu aceea a pământului, vom reuși să aducem emoțiile în planul concret pentru a le găsi un scop. Nu vom respinge părerile diferite sau mai ieșite din comun. Ba chiar vom avea curaj să le îmbrățișăm. 

Pe 18 martie avem Luna Plină în Fecioară și un sextil dintre Soare și Pluto. Luna Plină în Fecioară vorbește despre curățenie, disciplină, purificare, organizare și vindecare. De fapt, de nevoia de toate acestea. Pentru că Luna este în opoziție cu Soarele, Mercur, Jupiter și Neptun, toate în Pești. Deci există un risc crescut de haos, debusolare, confuzie în mai toate domeniile vieții. Și trebuie să găsim o metodă prin care să renunțăm la balast, la ce este toxic. Cei mai afectați vor fi cei cu marcaj de Gemeni, Fecioară, Săgetător, Pești. 

Sextilul dintre Soare și Pluto poate oferi revelații despre cum să ne folosim puterea în mod eficient.  Pe 19 martie, Venus din Vărsător va face un careu cu Uranus din Taur. Multe relații blazate vor fi provocate. Iar cei care vor să aducă ceva nou în zona amoroasă vor fi avantajați. Risc mare de cheltuieli inutile.  Pe 20 martie avem Echinocțiul de primăvară/Ingresul Soarelui în Berbec. Trecem de la hibernarea și visarea Peștilor la prospețimea și curajul Berbecului”, arată astrosens.ro cu privire la această săptămână. 

BERBEC

Nevoia este de a face totul cât mai clar. Ai nevoie de o eficientizare, mai ales în zona profesională. Ai nevoie de oameni în viaţa ta. Nu te baza doar pe tine. Apelează la specialiști, la prieteni, la cunoscuţi să vină cu o idee, o propunere.

TAUR

S-ar putea să iei totul mult prea personal astăzi. Te vei simţi atacat, împins, agresat. Nu este cazul. Este ceva înăuntrul tău care nu funcţionează aşa cum ar trebui. Încearcă să asculţi şi, când primeşti un răspuns la o întrebare, ia răspunsul şi încearcă să lucrezi cu ce ai primit.

GEMENI

Este o perioadă bună pentru tot ce înseamnă expunere, atât la serviciu, cât şi în sânul familiei. 

RAC

Săptămâna asta este bună pentru călătorii. Lăsaţi-vă purtaţi! Aveţi nevoie de multe plimbări. Faceţi mişcare!

LEU

Sunt posibile pierderi financiare, negocieri nereuşite, momente în care oamenii să nu accepte condiţiile voastre. Pe moment, te va durea, dar nu este sfârşitul lumii.

FECIOARĂ 

Dacă vă faceţi un program strict, nu îi chinuiţi şi pe cei din jurul vostru. Ei nu au mentalul vostru, ei nu au energia voastră. Veţi avea multe probleme dacă, astăzi, nu veţi înţelege că oamenii au alt ritm.

Previziunile complete pentru toate zodiile, în materialul video de mai jos:

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel