EXCLUSIV  Horoscop 14 septembrie 2022: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. Zodia nemulțumită de ce se întâmplă în jurul ei. Poate ești chiar tu de vină

Imagine cu rol ilustrativ / Sursa foto: Pexels (Kevin Malik)
Imagine cu rol ilustrativ / Sursa foto: Pexels (Kevin Malik)

Astrologul Daniela Simulescu a transmis cele mai importante previziuni ale zilei pentru zodii.

Chiar dacă zilele următoare nu vor fi marcate de multe aspecte, nu avem de ce să ne plângem. Cel puțin din punct de vedere astrologic. Retrogradarea lui Mercur va începe să își facă din ce în ce mai mult efectul. Stările provocate de Luna Plină din Pești încă se resimt. Luna va tranzita astăzi semnul Berbecului, ceea ce înseamnă că totuși vom avea chef să ne ocupăm de sarcini” atrage atenția Daniela Simulescu. 

”Ne apropiem de un alt careu Saturn - Uranus. Nu se află la grad perfect ca-n 2021, când a fost de trei ori, dar, oarecum, ne readuce aminte toate tensiunile de anul trecut. (...) Careul trezește multe tensiuni, iar cei cu marcaj fix în astrogramă (Taur, Vărsător, Scorpion), să fiți atenți că revin pe tavă lucruri întâmplate în trecut care vă vor sâcâi într-un mare fel” spune astrologul DCNews și Astrosens, Daniela Simulescu, despre perioada următoare. 

În 16 septembrie, vom avea un careu între Venus în Fecioară și Marte în Gemeni. ”E o tensiune între cele două: Venus e cu iubirea, Marte e cu pasiunea, cu acțiunea și cu senzualitatea. Apare o tensiune, multe relații vor trece printr-o zonă pasiv-agresivă și apar dificultății, mai ales la nivel de comunicare. Acest careu se simte mai ales în hărțile celor care au marcaj mutabil, vorbim despre Gemeni, Fecioară, Săgetător și de Pești. 

În 17 septembrie, vom avea o opoziție între Soare și Neptun, debusolantă, plină de confuzie, în care să avem grijă să nu-i credem pe cei din jurul nostru, cu atât mai mult cu cât chiar noi vom avea tendința de a-i manipula", spune astrologul Daniela Simulescu.

BERBEC

Muncă, muncă şi iar muncă! Muncă nu doar la locul de muncă. De dimineaţă până seara, tu trebuie să munceşti.

TAUR

Ia-te în considerare. Poate să fie o simplă zi. În această simplă zi, te duci prin magazine, îţi cumperi ceva, te răsfeţi, mănânci ceva bun. Trebuie să te întorci asupra propriei persoane. Poate ai nevoie de un reglaj emoţional.

GEMENI

Nu vreţi să negociaţi nimic. Blocaţi orice iniţiativă, exact acum când ar trebui să fiţi mai diplomaţi. Vă va enerva toată lumea.

RAC

Nu vă convin lucrurile din jurul vostru şi le spuneţi celorlalţi, dar când este vorba de acţiune le arătaţi partea opusă. Trebuie să vă daţi seama de diferenţa dintre ceea ce ziceţi şi ce faceţi.

LEU

Luaţi contact cu mulţi oameni, astăzi. Nu le puneţi etichete, pentru că vă faceţi rău!

FECIOARĂ 

Este o perioadă foarte bună să fiţi mai autoritari şi să le spuneţi celorlalţi cum să facă, ce să facă şi de ce să facă. Aveţi curaj, dacă aveţi o idee. Aduce plus valoare orice exprimare a ideilor voastre.

Previziunile integrale, în materialul video de mai jos:

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel