EXCLUSIV  Horoscop 13 septembrie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. Zodia care nu trebuie să aibă încredere în nimeni, astăzi și mâine. Feriți-vă!

Imagine cu rol ilustrativ / Sursa foto: Pixabay
Imagine cu rol ilustrativ / Sursa foto: Pixabay

Astrologul Daniela Simulescu a transmis cele mai importante previziuni ale zilei pentru zodii.

BERBEC

Există nişte proiecte la serviciu pe care le-ai început, dar poate nu ţi-ai implicat toată energia şi, acum, pe ultima sută de metri, cauţi validare, încerci să testezi apele. Încearcă să te bazezi mai mult pe tine, nu pe alţii.

TAUR

Cei care au copii sunt vizaţi, astăzi. Este multă zăpăceala acolo. Una vreţi voi, alta vor ei. Apar discuţii, neînţelegeri. Simţiţi că nu vă ascultă, că nu vă respectă. Trebuie să aveți puţină grijă la promisiuni, astăzi.

GEMENI

Toată zona de familie, de discuţii, moşteniri, pământuri, acte, cadastru, terenuri totul are o legătură. Dacă ceva în exteriorul tău arată într-un fel, cu siguranță se găseşte proiectat şi în interiorul vostru. Trebuie să aveţi o revelaţie. 

RAC

Nu credeţi în nimeni, astăzi şi mâine, nu credeţi în promisiuni! Feriţi-vă să faceţi promisiuni. S-ar putea să  aveți aşteptări prea mari de la oameni. Rămâneţi cât mai ancoraţi în realitate.

LEU

Astăzi şi mâine, grijă mare la cheltuieli! Evitaţi să promiteți lucruri care, la un moment dat, se vor transforma în cheltuieli. Pe moment, nu vă veţi da seama de magnitudinea promisiunii respective, dar pe urmă... Pentru cei care negociază astăzi, s-ar putea să fie o zi mult mai bună pentru că vă ajuta să îl vedeţi pe celălalt nu doar ca un om, ci să îi vedeţi şi povestea, astfel încât să ştiţi pe ce butoane să apăsaţi pentru a obține ce vă doriţi. 

FECIOARĂ 

Aveţi o tendinţă, o senzație de ultimatum profesional sau personal. Senzaţia aceasta nu este de lăsat, ci de integrat şi vedeţi unde vreţi să va daţi voi un ultimatum.

Previziunile complete, în materialul video de mai jos:

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel