EXCLUSIV  Horoscop 13 mai 2022: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. Zodia care se va confrunta cu gelozia. Mare grijă!

Imagine cu rol ilustrativ / Sursa foto: Pexels (Polina Zimmerman)
Imagine cu rol ilustrativ / Sursa foto: Pexels (Polina Zimmerman)

Astrologul Daniela Simulescu a transmis cele mai importante previziuni ale zilei pentru zodii.

Mercur retrograd nu este un aspect care să ne umple de spaime, ci mai degrabă să ne ajute să reevaluăm, să ajustăm, să corectăm și să îmbunătățim. Trecutul se reactualizează, multe dintre faptele noastre pot fi readuse în viața noastră, dar și mulți oameni la care nici nu ne mai gândiserăm pot să reapară din senin. 

"Mercur își va începe retrogradarea în semnul Gemenilor și o va termina in semnul Taurului. Deci aceste semne și cele opuse vor fi cele luate în colimator. Dar vă rog să vă gândiți (exact ce îi place lui Mercur) că orice situație frustrantă are și o mare oportunitate ascunsă. Încăpățânarea și rigiditatea vor fi puse la încercare tocmai pentru a ne arăta că există și alte variante, unele mai simple și mai de folos”, spune astrologul Daniela Simulescu.

Când Jupiter intră în Berbec aduce încredere, inițiativă. Avem câteva luni la dispoziție să începem ceva, să ne creăm o altă existență, o altă viață. E ca primul pas al copilului, e ca primul strigăt atunci când se naște și își umple prima dată plămânii cu aer.

BERBEC

Eşti acolo unde trebuie, unde îţi place din punct de vedere financiar? Unde ai fost prea leneş? Unde te-ai chinuit prea mult. Ia încearcă să ajustezi această axă. Trenul tău opreşte încă o dată într-o staţie care are legătură cu banii şi trebuie să îţi dai seama dacă este bine sau nu.

TAUR

Undeva trebuie să se schimbe ceva, din punct de vedere relaţional. Te vei confrunta cu gelozia şi posesivitatea, câteodată fără motiv.

GEMENI

Renunţă la ceva vechi, fie că e o rochie, un costum, o pereche de adidaşi. Uită-te conştient în jurul tău şi renunţă la anumite lucruri. 

RAC

Mulţi veţi fi foarte provocaţi de copiii voştri, de cum i-aţi crescut, de cum i-aţi educat. Mulţi veţi fi provocaţi de prietenii voştri pentru că vă veţi da seama de diferenţele dintre voi. Nu toţi oamenii sunt ca tine. Trebuie acceptaţi!

LEU

Uitaţi-vă la voi, la ce geantă aveţi, ce haine aveţi şi gândiţi-vă la ce vă puteţi întoarce. Nu prea vă place ce aţi lăsat în spate şi nici ce urmează nu va fi foarte plăcut. Trebuie să învăţaţi să vă reconstruiţi un alt spaţiu, dar totul porneşte de la a-l vi accepta pe cel din momentul acesta. 

FECIOARĂ 

Una este inteligența şi alta este educaţia. Mulţi dintre voi vă îndoiţi de propria inteligenţă pentru că nu aveţi şcoli, nu aveţi cursuri, nu v-aţi plimbat, nu aveți experiențe. Nu vă îndoiţi de inteligența nativă. Trenul vostru opreşte într-un loc în care vă arată că trebuie să rezolvaţi ceva cu propria inteligență, nu cu ceea ce aţi învăţat. Simţul vostru de supravieţuire vă ajută să luaţi o decizie bazată pe ce simţiţi, pe inteligența nativă, nu pe ce învăţaţi. 

Previziunile complete pentru toate zodiile, în materialul video de mai jos:

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel