EXCLUSIV  Horoscop 12 octombrie Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Nativii unei ZODII ar trebui să rămână în CULISE

Pexels / Horoscop 12 octombrie
Pexels / Horoscop 12 octombrie

Astrologul DC NEWS, Daniela Simulescu, a transmis cele mai importante previziuni ale horoscopului zilei pentru zodii.

Horoscop BALANȚĂ

Mult curaj, multă inițiativă, multă ambiție, dar nimic practic. Aveți atât de multe planete în casa I, încât ar fi bine să vă împrejmuiți cu niște persoane care să ducă mai departe, să pună în plan concret ceea ce vreți voi. Sunteți buni de susținut prezentări, de comunicat, de convins, dar n-o să puteți pune în practică imediat, așa că aveți grijă ce promiteți, nu promiteți că o să și faceți, iar dacă o faceți, cereți ajutorul anumitor persoane. 

Horoscop SCORPION

Nu vă implicați atât de mult în evenimente vizibile, în situații din acestea în care sunt foarte mulți oameni. Încercați și la serviciu și în familie, să stați cât mai îndepărtați, cât mai în culise. Pentru voi, toată săptămâna asta și dacă mă întrebați pe mine, o bună perioadă de vreme, e bine să stați numai în culise. 

Horoscop SĂGETĂTOR

Nu vă bazați pe ceilalți gândindu-vă că dacă în trecut mi-au făcut mie asta, acum sigur nu o să se repete. Nu! Bazați-vă pe ei având reguli foarte clare. Trebuie impuse anumite limite, trebuie făcute anumite planuri. 

Horoscop CAPRICORN

V-ar face foarte bine să faceți pe șefii, să dați ordine, să spuneți ce trebuie făcut. Sunteți buni organizatori. Și ce îmi place mie la partea asta de organizare a voastră este că reușiți să îi ajutați și pe ceilalți cu talentele lor, dacă nu știu ei să le pună pe hârtie sau să le scoată în față, le aranjați în așa fel încât să le dați curaj să meargă mai departe, să nu renunțe la talentele lor. 

Horoscop VĂRSĂTOR

Bazați-vă pe ceilalți, doar că trebuie să știți un lucru. Când vă bazați pe ceilalți, nu îi judecați. Lăsați-i să facă treaba, lăsați-i să ajungă la punctul final, nu îi judecați pe parcurs. „Aaa, ai zis că o iei pe acolo și te-ai dus pe aici, Păi și dacă o iau pe aici ajung acolo”. Și nu începeți să ziceți că dacă „era în locul meu”, pentru că e în locul vostru, oamenii nu au aceleași rețele neuronale, oamenii nu au aceiași neuroni, oamenii nu au aceleași experiențe de viață ca voi, oamenii nu au același ADN, ce să mai. Dacă vreți să vă ajute, lăsați-i să își facă treaba. 

Horoscop PEȘTI

Orice consum! Eu aș avea grijă ca mâncarea să nu se strice în frigider, aș avea grijă la cât plec de acasă, aș avea grijă cum mă îmbrac, aș avea grijă cum mănânc, ce mănânc, câți bani cheltuiesc, aș limita orice consum inutil astăzi.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel