EXCLUSIV  Horoscop 12 - 18 septembrie. Atenționare pentru Taur, Vărsător și Scorpion. Careul Venus - Marte afectează nativii Gemeni, Fecioară, Săgetător și Pești

foto pixabay/ Horoscop 12 - 18 septembrie
foto pixabay/ Horoscop 12 - 18 septembrie

Iată ce urmează din punct de vedere astrologic în perioada și-n săptămâna următoare.

”Ne apropiem de un alt careu Saturn - Uranus. Nu se află la grad perfect ca-n 2021, când a fost de trei ori, dar, oarecum, ne readuce aminte toate tensiunile de anul trecut. (...) Careul trezește multe tensiuni, iar cei cu marcaj fix în astrogramă (Taur, Vărsător, Scorpion), să fiți atenți că revin pe tavă lucruri întâmplate în trecut care vă vor sâcâi într-un mare fel” spune astrologul DCNews și Astrosens, Daniela Simulescu, despre perioada următoare. 

În 16 septembrie, vom avea un careu între Venus în Fecioară și Marte în Gemeni: ”E o tensiune între cele două: Venus e cu iubirea, Marte e cu pasiunea, cu acțiunea și cu senzualitatea. Apare o tensiune, multe relații vor trece printr-o zonă pasiv-agresivă și apar dificultății, mai ales la nivel de comunicare. Acest careu se simte mai ales în hărțile celor care au marcaj mutabil, vorbim despre Gemeni, Fecioară, Săgetător și de Pești. 

În 17 septembrie, vom avea o opoziție între Soare și Neptun, debusolantă, plină de confuzie, în care să avem grijă să nu-i credem pe cei din jurul nostru, cu atât mai mult cu cât chiar noi vom avea tendința de a-i manipula, spune astrologul Daniela Simulescu. Soarele este în Fecioară și Neptun este în Pești, ceea ce, conform astrologului, logica dispare când vom avea ceva de negociat. Nu ne vom mai baza pe argumente foarte practice. Vom fi mai mult epuizați. 

Iată principalele aspecte pentru zodii, pentru săptămâna 12 - 18 septembrie: 

Berbec: Revin persoane din trecut. E bine să ai un plan de rezervă pe plan profesional, vei fi pus pe drumuri permanent. 

Taur: Profesional, pot apărea situații în care să iei o decizie. Ești predispus la multe cheltuieli, dar ar fi bine să cheltuiești și pentru tine. 

Gemeni: E bine să te revezi cu prietenii, dar nu sunt familia ta, trebuie să-ți dai seama de asta. Pot apărea tensiuni în familie legate de bani, resurse, promisiuni. Poate apărea și șantaj emoțional. 

Rac: Prioritizați partea profesională, pentru că cea familială e plină de confuzie. Renunțați la un anumit comportament. Astrele vă sprijină profesional, cel puțin până la final de octombrie. 

Leu: Sunteți destul de avantajați. Mercur retrograd în Balanță vă ajută, îndrăzniți mai mult, cereți mai mult. Veștile nu sunt bune pe plan financiar, sunt cheltuieli. 

Fecioară: Nici voi nu știți ce vreți, cum vreți. E un pic de seducție și de manipulare. Reușiți să jucați, dar oamenii nu știu cum să vă ia. Important e să vă iasă lucrurile. 

Balanță: O săptămână plină de tensiuni. Nu vă ies lucrurile. 

Scorpion: Profesional, sunteți foarte bine aspectați. E o perioadă foarte bună pentru cei care vor să-și deschidă afaceri. 

Săgetător: E un mare risc să aruncați ochii în stânga și-n dreapta, dar partenerul se poate prinde foarte ușor. La nivel profesional, șefii promit multe, dar nu fac nimic. 

Capricorn: Sunteți cei mai predispuși la a vă sări țandăra în zilele următoare. 

Vărsător: Vin multe revelații, multe informații, de la oamenii pe care-i întâlniți. Pe moment, nu par a avea un aport, dar vor avea, așa că învățați mult din drumurile pe care le faceți.

Pești: Relațiile cu băncile, cu împrumuturile vă țin în priză, vă provoacă. Aveți alte dorințe față de partener și vă veți enerva. 

Vezi previziunile complete în video și nu uita să asculți și la zodie, dar și la ascendent: 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel