Horoscop 12 - 18 august 2018. Camelia Pătrășcanu, vești pentru zodii

Horoscop 12 - 18 august 2018. Camelia Pătrășcanu a prezentat horoscop pentru săptămâna următoare pentru fiecare zodie. 

Horoscop 12 - 18 august 2018. Berbec: E o săptămână foarte bună. Muncă, luni, dar marți și miercuri negocieri cu rezultate foarte bune. Au mult aplomb, idei foarte bune, vin cu soluții, au curaj să dezbată și chiar să se ciocnească un pic cu șefii lor sau cu orice formă de autoritate, dar într-un context destul de amiabil sau corect din punct de vedere moral sau chiar legal. Ceva bani joi și vineri. 

Horoscop 12 - 18 august 2018. Taur: Vin cu idei ingenioase, sunt foarte practici. Discuții foarte bune la muncă legate de operațiuni, pașii care trebuie urmați, organizarea efectivă la locul de muncă. Marți și miercuri au discuții bune cu colegii lor. Discuții cu partenerul de viață joi și vineri, mai ales unde au fost probleme, poate chiar s-a discutat despre o separare. Termenii unei neînțelegeri se pun din nou pe tapet, pot fi soluții mult mai bune. 

Horoscop 12 - 18 august 2018. Gemeni: Se gândesc foarte mult la viața lor privată, interesele lor, familie și casă. Au chef și de ceva distracție. Sunt foarte sensibili la complimente și la flirt, asta se poate întâmpla marți și miercuri, întâlniri, prieteni, invitați. Joi și vineri sunt zile de muncă, mai rezolvă niște probleme. 

Horoscop 12 - 18 august 2018. Rac: O săptămână cu acte, primesc o semnătură, un telefon, o veste, sunt foarte fericiți pentru lucrul acesta. Discuții foarte bune în casă sau realizări. Pot veni musafiri foarte dragi marți și miercuri. 

Horoscop 12 - 18 august 2018. Leu: Bani luni, din munca lor. Se ocupă cu mai mult sârg de unele proiecte. Întâlniri și discuții interesante marți și miercuri. Au idei ingenioase legate de felul în care-și vând marfa. 

Horoscop 12 - 18 august 2018.  Fecioară: Mobilizate, săptămână foarte bune, au curaj. Astrele pledează să devină mai sigure pe propriile lor capacități. Fac bani din talentele lor profesionale, asta vor înțelege marți și miercuri. Nu trebuie să piardă un tren, trebuie să lucreze cu sârg și încredere, aducându-și aportul personal. În weekend, o călătorie în locuri dragi sau lângă persoanele iubite. 

Horoscop 12 - 18 august 2018. Balanță: Trebuie să corecteze ceva la locul de muncă, să accepte că ceva nu este perfect. Important e să nu se necăjească luni. Marți și miercuri sunt zile foarte bune. Trebuie să aibă grație, răbdare și tact. Discuții în familie. 

Horoscop 12 - 18 august 2018.  Scorpion: Se bazează pe alții, se pot inspira din reușitele altora, au un aspect delicat în legătură cu autoritatea. Tot cu vorba bună trebuie să rezolve lucrurile. Rezolvă mult mai multe lucruri prin înțelegere sau empatie. 

Horoscop 12 - 18 august 2018. Săgetător: Relații de prietenie frumoase, distracție, o săptămână mai bună pentru cei care sunt în vacanță, flirturi, curtoazie, vorbe bune. Se bucură de lucrurile acestea pe bani puțini, sunt foarte economi. Dacă au de colectat bani, e posibil să vină. Atenție la sănătate în weekend. 

Horoscop 12 - 18 august 2018. Capricorn: Stau foarte bine la capitolul relația cu șefii. Pot avea rezultate foarte bune, pot simți că lucrurile nu sunt în controlul lor, toată lumea vrea altceva, îi mai apucă dorul de casă. Pot exista reparații dacă se implică mai mult și spun clar care le sunt sentimentele.

Horoscop 12 - 18 august 2018. Vărsător: Multe idei și multe planuri, vitalitatea lor e în scădere. Se pot ocupa mai mult de corectarea proceselor care au avut loc deja, este o săptămână de recuperare și reparații. Vești bune.

Horoscop 12 - 18 august 2018. Pești: Reparații de imagine, e nevoie să lămurească pe cineva în zona muncii. Aș zice că marte e accentuat în tema lor. Trebuie să convingă că greșelile nu au fost premeditate. E o săptămână în care alții le oferă bani fără să ceară. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel