EXCLUSIV  Horoscop 11 octombrie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. Probleme cu șeful, la serviciu, pentru o zodie. Ai grijă!

Imagine cu rol ilustrativ / Sursa foto: Pexels
Imagine cu rol ilustrativ / Sursa foto: Pexels

Astrologul Daniela Simulescu a transmis cele mai importante previziuni ale zilei pentru zodii.

”Când nu respecți nimic, Saturn dărâmă”

În 11 octombrie 2021, Saturn își oprește retrogradarea, sub semnul Vărsătorului, ceea ce înseamnă că vom fi puși față-n față cu realitatea. Oprirea retrogradării lui Saturn, luni, 11 octombrie 2021, vine la pachet cu părți bune: ne ajută să construim, de exemplu, după ce ne aduce cu picioarele pe pământ și ne scoate din visare. Din păcate, spulberă și planuri, ceea ce avem planificat pe termen scurt. Important e să respecți totul. ”Când nu respecți nimic, Saturn dărâmă”, avertizează astrologul Daniela Simulescu.

BERBEC

Este clar că ne uităm la planurile pe care le aveai pentru viitorul apropiat, cât şi la partea profesională. Va trebui să aştepţi de la alţii nişte sfaturi. Vrei să ştii lucrurile sigure, dar nu este ziua în care tu să ai acea iniţiativă. S-ar putea să te învârți după cum îţi spun alţii.

TAUR

Trebuie să îţi vezi limitele la nivel profesional. Îţi convine, nu îţi convine, mai vrei sau nu. Şefii ţi se vor părea duri, implacabili. Ai impresia că din cauza lor nu reuşeşti. Ai grijă la eforturile depuse.

GEMENI

Este momentul ca tu să îţi faci o filozofie de viață. Tu, de astăzi, să ştii că ai două-trei reguli în viaţă de la care nu te abaţi.

RAC

Trebuie să îţi dai seama că nu poţi să primeşti totul de la alţii, chiar dacă tu dai tot.Trebuie să ai grijă cu creditele, cu ratele, cu băncile. Alţii pot profita de pe urma ta. Trebuie să înveți să ştii unde să limitezi totul, să nu te simţi foarte folosit. 

LEU

Pentru mulţi dintre voi poate să vină un moment de respiro pe plan relaţional. Pentru cei care îşi doresc un loc de muncă sau care vor să reia nişte discuţii pentru un job este o zi bună pentru a face mai multe demersuri în acest sens. 

FECIOARĂ 

Vorbim despre calendarul vostru personal. Aveţi nevoie de dozaj. Astăzi, trebuie să vă dați seama cât vă implicaţi în fiecare proiect. Acasă nu veţi mai avea energie. Nu munciţi în plus doar pentru a avea senzaţia că nu se poate fără voi.

Previziunile complete, în materialul video de mai jos:

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel