EXCLUSIV  Horoscop 11 - 17 februarie. Astrolog DCNews: ”Previziuni Săptămâna DRAGOSTEI pentru toți nativii”

Horoscop 11 - 17 februarie. Astrolog DCNews: ”Previziuni Săptămâna DRAGOSTEI pentru toți nativii”
Horoscop 11 - 17 februarie. Astrolog DCNews: ”Previziuni Săptămâna DRAGOSTEI pentru toți nativii”

Horoscop 11 - 17 februarie. Astrologul DCNews, Ioan Burculeț, a prezentat în cadrul emisiunii săptămânale, de la DCNews, ''Previziunile săptămânii'', la ce trebuie să se aștepte fiecare zodie în parte și problemele cu care se vor întâmpina în săptămâna 11 - 17 februarie.


BERBEC - Horoscop 11 - 17 februarie

Ziua de luni aduce o discrepanță mare în tot ceea ce înseamnă impulsivitatea dvs. pe care va trebui să o controlați. Stăpânirea de sine va trebui să predomine de la primele ore ale dimineții, altfel veți începe săptămâna cu stângul. Mai mult decât atât, întreaga săptămână va trebui să aveți grijă la tot ceea ce înseamnă arealul actelor, documentelor, investițiilor financiare pentru că și din acest punct de vedere se pare că și în mediul profesional va fi o săptămână a încercărilor, o săptămână în care va trebui să dați dovadă de toleranță.

Va fi o săptămână ușor stresantă, care prin dinamica ei poate să aducă și dezamăgirea, în special pe parcursul zilei de joi. De Ziua Îndrăgostiților, pentru cuplurile nativilor Berbec, trebuie să aveți în vedere comunicarea, orgoliul. Reproșurile nu-și au rostul. Trebuie să dați dovadă de toleranță. Puteți avea parte de provocări și în loc să aveți parte de o Zi a Îndrăgostiților cât mai plină de iubire, de satisfacție, de comuniune, s-ar putea să riscați și să intervină anumite certuri.

TAUR - Horoscop 11 - 17 februarie

Nici nu începeți bine săptămâna și ați putea să aveți mai multe discuții neprincipiale în sectorul profesional. Va trebui să vă coordonați mult mai bine inițiativele. Munca de echipă este importantă și va trebui să dați curs cererilor celor din jurul dvs. Din punct de vedere profesional sunt anumite nuanțe de subtilitate, în contextul în care trebuie să aveți grijă la raporturile și relațiile socio-umane, profesionale. Posibilitatea de a semna un contract, un angajament, mai ales pentru cei care nu au un loc de muncă, sunt câteva argumente astrologice care pot contribui la o realizare. Tot ceea ce înseamnă un proces, un litigiu, o acțiune care vă implică pe latura juridică vă solicită să fiți foarte consecvenți, să fiți atenți, pentru că puteți să vă treziți la un moment dat de-a lungul acesti săptămâni că lucrurile scapă de sub control.

Nu vă hazardați la cheltuieli, în special joi și vineri. Ziua de joi, Ziua Îndrăgostiților, mai ales pentru cei căsătoriți și cei care sunt la început de drum, vă cere mai multă atenția la aspectul material, financiar care trebuie evitat. Se poate spune că socoteala de acasă nu se va potrivi cu cea din târg și s-ar putea să aduceți în discuție anumite aspecte plecând de la bani, proprietăți care vă pot dezechilibra sentimental.

GEMENI - Horoscop 11 - 17 februarie

Începutul de săptămână va veni cu o serie de nemulțumiri, undeva în interior, de această dată, pe care, din cauza inhibării tuturor gândurilor, s-ar putea să nu comunicați și acest lucru v-ar putea costa. Cineva ar putea să vă inducă în eroare. Pe de altă parte, sunteți destul de avantajați și dacă va trebui să vă concentrați pe domeniul profesional va fi o săptămână bună din punct de vedere al parteneriatelor. Ar trebui să vă aducă mai multă liniște. Nu vă hazardați când vine vorba de investiții, pentru că e posibil să blocați anumite sume de bani.

Ziua Îndrăgostiților poate să vă aducă o nervozitate sporită, un temperament nu chiar atât de plăcut. Din acest punct de vedere, ar trebui să lăsați pentru ziua de joi, în contextul în care vă iubiți partenerul, tot ceea ce înseamnă arealul profesional. Se pare că vă așteaptă o zi epuizantă. Veți avea susținerea partenerului, care aduce un sentiment de mobilizare. Ascultați-vă intuiția și veți avea o săptămâna ușoară.

RAC - Horoscop 11 - 17 februarie

Veți avea o săptămână interesantă. E de așteptat să fiți apostrofați într-o ședință, dar fără fond. Ceea ce trebuie să știți este că trebuie să lăsați lucrurile să curgă de la sine, să nu vă lansați în divergențe de opinii, să nu vă lansați în polemici. Aveți o doză de vulnerabilitate. Pentru miercuri, joi și vineri apare o stare de epuizare, de obosală. Trebuie să aveți grijă de sănătate, chiar dacă vi se pare că sunt probleme minore.

De Ziua Îndrăgostiților puteți să vă așteptați la o situație mai delicată, mai ales din cauza relațiilor cu partenerul. De aici pot veni cele mai multe probleme. Un afront din partea partenerului dacă apare, atunci trebuie să lăsați deoparte orice frustrare sau îngrijorare. În această zi specială nu ar trebui să spuneți lucrurilor pe nume. Urmează o perioadă a provocărilor în relațiile cu cei din jur, care poate dura două luni.

LEU - Horoscop 11 - 17 februarie

Începe săptămâna destul de imprevizibil mai ales în sfera profesională. Poate apărea o reconfigurare, o scindare. E de recomandat mai multă prudență în această săptămână. Unele decizii nu vor suficient de bune. Veți avea o creștere a popularității. Ziua de joi vine cu provocări. Dați dovadă de calm, gândiți de două ori înainte de a acționa. Pare a fi o săptămână grea profesional, cu ambiguitate, cu blocaje, pe care va trebui să le configurați și să găsiți soluții. Nu ieșiți la atac.

O doză de stres suplimentar poate veni din sectorul financiar. Iubirea este pentru voi un fundament care vă motivează. De Ziua Îndrăgostiților va trebui să aveți în vedere evitarea unei ieșiri în societate, acolo unde sunt mulți oameni, la aniversarea cuiva de exemplu. Dacă vă invitați partenerul în oraș trebuie să fiți foarte atenți ce locuri alegeți. Aici intervine sensibilitatea, în asta constă vulnerabilitatea: partenerul trebuie să știe dinainte unde merge, altfel evenimentele pot scăpa ușor de sub control și dispare echilibrul în zona comunicării.

FECIOARĂ - Horoscop 11 - 17 februarie

Pentru nativii acesti zodii, săptămâna poate începe cu o veste mai puțin bună de la o rudă din străinătate ceea ce vă va pune pe gânduri. Dacă aveți de susținut un examen important trebuie să vă configurați din punct de vedere psiho-emoțional, să vă înarmați cu răbdare, să luați în calcul orice element surpriză. La jumătatea săptămânii veți fi ceva mai temperamentali. Evitați să criticați. Dacă trebuie să semnați un contract, s-ar putea ca el să nu aducă beneficiile așteptate. La finalul săptămânii puteți regăsi echilibrul și ușurința comunicării într-o formă mult mai interesantă.

De Ziua Îndrăgostiiților s-ar putea să fiți mai mult preocupați de viața profesională. În loc să faceți declarații de dragoste vă veți plimba, veți sta tăcut. Veți avea tendința să dați vina pentru tot pe partener, așa că puțin autocontrol este mai mult decât indicat pentru ziua de joi.

BALANȚĂ - Horoscop 11 - 17 februarie

Este o săptămână interesantă din toate punctele de vedere. Luați în calcul, totuși, că puteți avea de pierdut financiar dacă intenționați să faceți o investiție pe ”repede înainte”. Dacă aveți de luat decizia luni sau marți este bine să deschideți bine ochii dacă este vorba de achiziții, de investiții financiare. Ascultați-vă intuiția și dacă aceasta nu vă îndeamnă, atunci nu vă hazardați. Nu solicitați ajutor nimănui, nu împrumutați bani de la nimeni. Pentru restul perioadei, este indicat să vă concentrați pe arealul imobiliar, raporturi și relații cu familia, rudele în general. În interiorul căminului dvs, sunt câteva aspecte pe care va trebui să le reconciliați, să le reconfigurați.

Ziua Îndrăgostiților aduce o nuanță de fuzionare destul de bună, se poate spune, dacă veți încerca să nu mai fiți atât de idealiști. Dacă veți lăsa deoparte idealismul, proiectele de viitor, faptul că vreți să vă căsătoriți, să vă apropiați mai mult de partener veți avea parte de o noapte de miercuri stresantă, ceea ce va face ca joi să fiți agitați în raportul cu partenerul dvs., de aceea încercați să echilibrați lururile pentru a nu da impresia unei persoane obosite.

SCORPION - Horoscop 11 - 17 februarie

O schimbare de situație din pinct de vedere sentimental poate apărea chiar de la începutul săptămânii. Partenerul va remarca imediat această schimbare de atituine și ar putea spune chiar că nu-i vine să creadă. Primele două zile ale săptămânii pot veni cu incertitudini la serviciu, ceea ce vă determină să vă gândiți la o schimbare, însă va trebui să o faceți cu calm, fără să răbufniți. Trebuie să dați dovadă de foarte multă diplomație. Influențele pe care vi le aduce Luna în zilele de miercuri, joi și vineri ar putea să aducă unele turbulențe, unele oscilații. O persoană de sex feminin vă poate provoca.

În interiorul căminul situația ar trebui să fie liniștită. De Ziua Îndrăgostiților vă veți face probleme din punct de vedere financiar legate de oportunitatea unor investiții, însă evitați orice discuție în contradictoriu care ar putea avea conotație financiară. Joi veți fi cu gândul în altă parte, de aceea este indicat să lăsați deoparte apatia sau starea de nervozitate interioară creată din celelalte evenimente din timpul săptămânii. Comunicați cu partenerul și spuneți-vă toate păsurile.

SĂGETĂTOR - Horoscop 11 - 17 februarie

Pentru începutul săptămânii, foarte multe aspecte imprevizibile venite din partea unei femei, ceea ce poate însemna mai multe provocări. Schimbarea stărilor de dipoziție, nu a dvs., ci a celor din jur - o colegă de serviciu, un superior - ar putea să vă dea planurile peste cap și atunci și ar putea să vă strice buna dispoziție. Este indicat să fiți mult mai precauți. Chiar dacă apar dificultăți din punct de vedere financiar este bine să dați credit intuiției, care vă poate aduce echilibrul. Atenție la acte și semnături oficiale.

De Ziua Îndrăgostiților, indiferent cum merg lucrurile în relația dvs. evități să vă despărțiți sau să dați vreo veste asemănătoare chiar în această zi, de exemplu că ceva nu vă place la partener. Pot apărea sentimente de gelozie. În contextul unei întâlniri, într-un ambient al dragostei, nu au ce căuta elementele negative. În loc să vă certați este bine să căutați o cale de evoluție.

CAPRICORN - Horoscop 11 - 17 februarie

Este o săptămână mai complicată, mai dificilă din punct de vedere a tot ceea ce trăiți în interiorul dvs. Riscați să aveți, chiar de la începututl perioadei, o atitudine în raporturile cu cei mici cu anumite nuanțe oscilante. Așteptați-vă la surprize neplăcute, mai ales dacă este vorba de copii dvs. Supărările vor fi mai mari în primele trei zile. Nu fiți încăpățânați și veți progresa. Soluții există. Stres din punct de vedere profesional și al sănătății. Disfuncții minore, dar nu pe termen lung.

Sentimental, lăsați deoparte toate gândurile profesionale. De Ziua Îndragostiților lăsați încăpățânarea la o parte! Este bine să valorificați segmentul financiar, dar să nu vă hazardați. Practic, vă veți pregăti pentru săptămâna ce va urma.

VĂRSĂTOR - Horoscop 11 - 17 februarie

Săptămâna poate să înceapă cu probleme mari în familie. Nu se recomandă investiții imobiliare în primele trei zile ale perioadei. Dacă veți avea de semnat un contact important de achiziție, de închiriere, auspiciile astrologice nu vă sunt favorabile. Relațiile cu copiii nu sunt dintre cel mai fericite în partea a doua a săptămânii, dar ar fi bine să nu vă proiectați în doleanțele lor. Puteți obține avantaje financiare și personale în urma întâlnirilor pe care le veți avea săptămâna aceasta, spre final, în special cu prietenii. Soluțiile țin de arealul comunicării.

În Ziua Îndrăgostiților va trebui să renunțați la gelozie, la supărări. Vedeți lucrurile mai în libertinaj, dar trebuie să mai lăsați deoparte egocentrismul când vine vorba de această fuziune și de deschiderea comunicării către persoana dragă, chiar din primele ore ale zilei de joi.

PEȘTI - Horoscop 11 - 17 februarie

O săptămână ușor în contradcție cu stilul dvs. de a acționa, de a fi atenți, de a comunica. Comunicarea joacă un rol foarte important luni, când riscați să dați peste cap totul. Profesional aveți protecție, dar e recomandat să vă ascultați intuiția. Aveți grijă în deplasări, la hoți, să fiți concentrați pe ceea ce se întâmplă în jurul vostru. Lucrurile pot ajunge la echilibru și satisfacție. Discuții în contradictoriu pot apărea miercuri în special cu cineva din familie.

Dacă este vorba de partener, trebuie să aveți în vedere toate stările emoționale. S-ar putea să nu fiți în apele dvs. când vine Ziua Îndrăgostiților. Aveți un eomsum emoțional intens. Important este să nu-l exteriorizați, chiar dacă sunt niște neplăceri care vin din interiorul dvs. Chiar dacă vi se pare că ceva, în interior, nu se leagă, trebuie să vă gândiți că lângă dvs. e cineva care așteaptă un gest pe întreg parcursul zilei. 

Mai multe despre fiecare zodie în parte explică astrologul DCNews în materialul video de mai jos:

VIDEO

Citește și: HOROSCOP ZODII care își vor găsi marea dragoste în 2019

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel