HOROSCOP 11 - 16 martie. Camelia Pătrășcanu: Zodia cu reușită financiară. Săptămână cu vești bune

HOROSCOP 11 - 16 martie. Camelia Pătrășcanu: Zodia cu reușită financiară. Săptămână cu vești bune
HOROSCOP 11 - 16 martie. Camelia Pătrășcanu: Zodia cu reușită financiară. Săptămână cu vești bune

HOROSCOP 11 - 16 martie. Camelia Pătrășcanu: Zodia cu reușită financiară. Săptămână cu vești bune/ Camelia Pătrășcanu a dezvăluit previziunile săptămânii pentru fiecare zodie, la Antena 3. 

HOROSCOP 11 - 16 martie. Camelia Pătrășcanu: Zodia cu reușită financiară. Săptămână cu vești bune BERBEC: Au o săptămână foarte bună, mai ales marți și miercuri, pot rezolva foarte multe treburi și sarcini administrative sau financiare, cu rezultate minunate, ies victorioși. Miercuri și joi, călătorii sau vești de departe sau schimb de informații foarte bune. În weekend, pe lângă casă, familie și alături de copii. 

HOROSCOP 11 - 16 martie. Camelia Pătrășcanu: Zodia cu reușită financiară. Săptămână cu vești bune TAUR: Luni e cu mai multă circumspecție, marți și miercuri sunt zile fabuloase pentru a ieși în evidență, a-și expune ideile, opinile, pentru a călători sau pentru a contacta persoane din străinătate sau din ierarhie, fac schimb de informații la nivel înalt, miercuri și joi vorbesc despre bani, despre buget sau cum să facă să cheltuie mai puțin, să câștige mai mult. Vineri și sâmbătă, călătorii către oameni și locuri dragi. 

HOROSCOP 11 - 16 martie. Camelia Pătrășcanu: Zodia cu reușită financiară. Săptămână cu vești bune GEMENI: Trebuie să fie atenți, mai ales marți și miercuri la corectarea unor probleme financiare. Vor să nu piardă bani și au nevoie de strategii mai abile. Vor să-și pună banii la adăpost. Joi și vineri pot lua decizii, cu rezultate în timp foarte bune. În weekend, distracția e economică.  

HOROSCOP 11 - 16 martie. Camelia Pătrășcanu: Zodia cu reușită financiară. Săptămână cu vești bune RAC: O săptămână în forță încă de luni, sunt pe poziție, au autoritate. Reglează lucrurile în stilul lor, pe limba lor, se impun, se afirmă, sunt autoritari. Lumea-i aplaudă marți și miercuri pentru mobilizare. Atenție la vorbe sau la acte mai ales miercuri și joi. 

HOROSCOP 11 - 16 martie. Camelia Pătrășcanu: Zodia cu reușită financiară. Săptămână cu vești bune LEU: O săptămână cu multe hotărâri sau reglări, strategii. Unii iau niște decizii ce implică sacrificiu. Își regândesc funcția, postura, rolul, poziția. Joi și vineri, e o hartă deschisă mai ales în privința relațiilor sentimentale sau de prietenie. 

HOROSCOP 11 - 16 martie. Camelia Pătrășcanu: Zodia cu reușită financiară. Săptămână cu vești bune FECIOARĂ: O săptămână bună, mai ales când e vorba de legături cu străinătatea, călătorii sau diverse examene sau teste pe care le dau în acest moment. Dacă n-au avut încredere, Mercur retrograd le dă mai mult curaj și mai multă obiectivitate în ceea ce privește capacitățile lor intelectuale, mai ales marți și miercuri. O reușită financiară. Să aibă curajul să fie prezente, victoria poate veni imediat. În weekend, e rost de distracție și sărbătoare. O săptămână cu vești foarte bune pentru fecioare.

HOROSCOP 11 - 16 martie. Camelia Pătrășcanu: Zodia cu reușită financiară. Săptămână cu vești bune BALANȚĂ: Discuții parteneriale, de colaborare, amicale, au nevoie de oameni cu care să lucreze pentru a ajunge la bune rezultate. Marți și miercuri, discută despre bani, fie că e vorba de investiții sau de rezolvarea unor probleme ce țin de casă și confort. Nu vor să cheltuiască foarte mult. Legea le poate veni în ajutor joi și vineri. În weekend, au timp pentru familie. 

HOROSCOP 11 - 16 martie. Camelia Pătrășcanu: Zodia cu reușită financiară. Săptămână cu vești bune SCORPION: Săptămână în care sunt hotărâți să mobilizeze pe cineva sau au nevoie de oameni mobilizați ca să poată reuși. Marți și miercuri, discuții foarte bune cu colaboratorii lor, discută mai multe despre idei decât despre bani. Toată lumea trebuie să fie lămurită în legătură cu ce are de făcut. Merg fără frână înainte. Au de corectat fie lipsa de mobilizare, fie ce n-au făcut până acum. În weeken, e rost de călătorii. 

HOROSCOP 11 - 16 martie. Camelia Pătrășcanu: Zodia cu reușită financiară. Săptămână cu vești bune SĂGETĂTOR: O săptămână în care mai mult se joacă sau iau lucrurile destul de ușor, obțin rezultate destul de bune la locul de muncă dacă se mobilizează, marți și miercuri în special, le aduce bani tot ce fac în aceste zile sau măcar scutesc niște cheltuieli. Au colaborare foarte bună cu specialiști, oameni foarte bine pregătiți, au realizări. Joi și vineri, discuții parteneriale cu o persoană apropiată. În weekend, e rost de odihnă. 

HOROSCOP 11 - 16 martie. Camelia Pătrășcanu: Zodia cu reușită financiară. Săptămână cu vești bune CAPRICORN: Săptămână de mai multă introspecție și grijă pentru viața lor sufletească. E un trend accentuat și-n această săptămână. Marți și miercuri, interesul pentru o persoană tânără îi face să vadă viața din altă perspectivă. Idei tehnice ingenioase, pe care trebuie să le pună în practică marți și miercuri. 

HOROSCOP 11 - 16 martie. Camelia Pătrășcanu: Zodia cu reușită financiară. Săptămână cu vești bune VĂRSĂTOR: Trebuie să se mobilizeze, dacă nu o fac, e posibil să rămână codași, să nu valorifice nici 20% pe un trend bun. Se întâmplă mobilizarea interioară marți și miercuri. Joi și vineri vor fi într-o formă splendidă dacă au depășit momentul critic de inerție sau de încrâncenare, încăpățânare și rigiditate. Atenție la sănătate în weekend.

HOROSCOP 11 - 16 martie. Camelia Pătrășcanu: Zodia cu reușită financiară. Săptămână cu vești bune PEȘTI: O săptămână cu preocupare pentru bani. Sunt discutați și gândiți pentru a avea soluțiile cele mai eficiente și rapide. Vor trage o concluzie după analize pe care le fac joi și vineri. În weekend, distracție, se pot bucura de mici călătorii. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel