EXCLUSIV  Horoscop 10 mai 2022: Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Unii nativi ar trebui să își planifice deja concediul

Sursă foto: Pexels (Andrea Piacquadio)
Sursă foto: Pexels (Andrea Piacquadio)

Horoscop 10 mai 2022: Află ce ți-au pregătit astrele astăzi în funcție de zodie.

Horoscop Balanță

Cei care aveți examene, teste, nu îmi place ziua asta pentru voi țin să vă spun, asta e, se mai întâmplă. Haideți să discutăm de faptul că Jupiter va intra mâine în casa a șaptea. Dacă de la începutul anului și până acum s-au întâmplat lucruri pe plan profesional, de mâine trebuie să se întâmple pe plan relațional. Acolo trebuie să vi se ducă atenția.

Horoscop Scorpion

Mercur retrograd este în casa a opta și v-aș invita să nu stați la bârfe pe nicăieri, nici nu prietenii, nici cu colegii, cu nimeni. Cu cât mai puțină bârfă, cu cât mai puțină manipulare, cu atât mai bine. nu câștigați nimic dacă îi manipulați pe cei din jurul vostru. Jupiter va intra în casa a șasea și schimbă puțin ce se întâmplă la locul de muncă, dar nu este amenințător. S-ar putea să aveți mai mult de muncă. 

Horoscop Săgetător

Vă puteți vedea cu oameni pe care nu i-ați mai văzut de mult. Cu Mercur retrograd în casa a șaptea, deciziile pe care le-ați luat împreună cu partenerul, trebuie să reveniți asupra lor sau partenerul face o schimbare pe care poate că nu v-o comunică imediat, dar o aflați. Cam asta o să facă Mercur retrograd pentru voi în perioada următoare. 

Horoscop Capricorn

Mercur se joacă puțin prin casa a șasea, se joacă puțin cu planurile voastre, cu treburile gospodărești, cu concediul pe care vi-l luați, poate nu vă mai luați concediu că vine colegul să își ia și el în săptămânile respective și trebuie să negociați. Dacă nu v-ați luat concediu, analizați de pe acum situația când veți să plecați că s-ar putea să vă intersectați cu oamenii și să apară multe frustrări și supărări. 

Horoscop Vărsător

Mercur va retrograda în casa a cincea și nu este atât de grav pentru voi, poate doar pentru cei care au copii și trebuie să îi schimbe de la o școală la alta, de la un profesor la altul. Aici apar tot felul de mici ajustări ca să le spunem așa. Jupiter va intra în casa a treia, ceea ce înseamnă că veți avea o viață mult mai agitată. Când considerați și voi că v-ați mai liniștit, exact acum se întâmplă lucruri. 

Horoscop Pești

Gândiți-vă zilele acestea pe ce vreți să vă cheltuiți banii. Gândiți-vă dacă vreți să îi cheltuiți doar pentru că sunteți supărați sau pe fond emoțional. Ce vreți voi să reglați emoțional prin niște cheltuieli. În loc să faceți zece cheltuieli, m-aș bucura să faceți doar șapte dintre ele să zicem. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel