EXCLUSIV  Horoscop 1 septembrie. Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. Zodia care va fi mințită, astăzi. Mare grijă!

Imagine cu rol ilustrativ / Sursa foto: Pixabay
Imagine cu rol ilustrativ / Sursa foto: Pixabay

Astrologul Daniela Simulescu a transmis cele mai importante previziuni ale zilei pentru zodii.

BERBEC

Cel mai bine ar fi să munceşti astăzi. Te implici în muncă şi nu scoţi capul de acolo. Altfel, vei fi într-o mare ceaţă. Munca te vindecă în anumite momente. Nu îţi faci alte planuri.

TAUR

Grijă la relaţiile cu copiii, dar mai ales la ce faci tu şi ce face partenerul. Să nu dai vina pe celălalt! S-ar putea să apară discuţii şi copilul să se uite la voi şi să nu înţelegea.

GEMENI

Acum, discuţiile din familie, conflictele nu trebuie să vă privească toate dacă nu sunteţi implicat direct. Nu încercaţi să îi salvaţi pe ceilalţi. 

RAC

Astăzi şi mâine există un risc de a fi minţiţi, de a minţi. Există un risc ca şi voi să denaturaţi ceva, dar şi vouă să va fi denaturat ceva. Grijă să nu fie lucruri importante!

LEU

Este important să nu prea daţi bani cu împrumut sau să nu vă împrumutaţi. Dacă totuși o faceți, celor pe care îi împrumutaţi cereţi-le cât mai multe dovezi că vă vor da banii înapoi. Dacă vă împrumutaţi, încercaţi să fiţi cât mai corecţi, să nu îi supăraţi pe cei care v-au ajutat.

FECIOARĂ 

Vă veţi implica energia într-un mod iresponsabil. Vă băgaţi prea mult unde nu este nevoie şi staţi departe unde ar trebui să fiţi cât mai implicaţi. Aveţi grijă! Este important ca la începutul zilei să vă prioritizați lucrurile care contează cel mai mult în viaţa voastră.

Previziunile complete, în materialul video de mai jos:

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel