Urmărește emisiunea live


EXCLUSIV  Horoscop 1 februarie: Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Zodia care ar trebui să cheltuie mai mulți bani acum, cât poate

Horoscop 1 februarie: Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Zodia care ar trebui să cheltuie mai mulți bani acum, cât poate / Foto: Pixabay, de StockSnap
Horoscop 1 februarie: Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Zodia care ar trebui să cheltuie mai mulți bani acum, cât poate / Foto: Pixabay, de StockSnap

Astrologul Daniela Simulescu a transmis cele mai importante previziuni ale zilei pentru zodii.

BALANȚĂ

Trebuie să găsiți un echilibru. La serviciu nu ne ocupăm doar de ceea ce ne place, ne ocupăm câteodată și de ceea ce nu ne place, dar trebuie să le avem și pe unele, și pe altele. Dacă vă duceți prea mult într-o zonă sau spre cealaltă, aveți de suferit, dar dacă le îmbinați, și săptămâna asta faceți un proiect care vă place, dar le faceți și pe celelalte care nu vă plac, săptămâna cealaltă le faceți mai mult pe cele care nu vă plac, dar găsiți și ceva care vă place. Adică tot timpul trebuie să alternați astfel încât să vă fie bine.

SCORPION

Ce să vă zic? Iubire! Cu Venus în Casa a 5-a, Saturn se va apropia tot de Casa a 5-a, iubire. Va fi despre ce înseamnă pentru voi iubirea, ce înseamnă pentru voi atașamentul, ce înseamnă pentru voi afecțiunea și ce înseamnă pentru voi romantismul. Astea contează și creativitatea.

SĂGETĂTOR

Ce înseamnă pentru voi luna aceasta? Că în relație trebuie să te mai și cerți. Ca o relație să funcționeze nu trebuie să se evite conflictul și nu trebuie să se evite certurile că prin astea se crește, prin astea un cuplu se dezvoltă, se așează, se încheagă. Deci nu evitați, nu spuneți: Eu am dreptate, eu știu cel mai bine, nu mă cert. Nu evitați, stați acolo și discutați. Voi asta trebuie să faceți luna aceasta.

CAPRICORN

Ce ar trebui să faceți voi? Vă spun eu. Saturn se pregătește să iasă din Casa a 2-a și să se ducă în casa a 3-a. Să vă gândiți bine de pe acum cum puteți face mai mulți bani, ori prin creșterea la salariu, ori printr-o pasiune pe care o monitorizați, ori strângeți bani, ori renunțați la anumite cheltuieli, ajustați bugetul. Cum faceți mai mulți bani? Asta trebuie să fie problema voastră în luna februarie.

VĂRSĂTOR

Saturn iese din semnul vostru în sfârșit. În martie se duce în Casa a 2-a, se va duce în casa banilor, dar până acolo gândiți-vă așa în ultimii doi ani cum ați stat cu sănătatea, cum ați stat relațional, prin ce momente de maturizare ați trecut în ultimii doi ani, că din martie încolo atenția se va duce în cu totul și cu totul altceva. Și încă o altă recomandare: cheltuiți acum mai mult cât mai puteți. Bucurați-vă de viață că pe urmă vine Saturn și zice: "Ehe, mai vedem noi".

PEȘTI

Bucurați-vă de orice, de o floricică, de un ghiocel dacă îl vedeți, de cer, de zăpadă, de frig, de soare, bucurați-vă de o ciocolată, de o prăjitură pentru că Saturn intră în martie în semnul vostru și nu vă veți mai putea bucura. Nu vă gândiți la ceva rău, dar efectiv veți ocupați, epuizați și nu veți mai avea mult timp pentru bucurii.

Previziunile integrale le găsești în materialul video de mai jos:

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel