Horoscop 1 aprilie 2022: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. Zodia care primește vești neplăcute pe plan financiar. Ai grijă!

Imagine cu rol ilustrativ / Sursa foto: pxhere.ro
Imagine cu rol ilustrativ / Sursa foto: pxhere.ro

Astrologul Daniela Simulescu a transmis cele mai importante previziuni ale zilei pentru zodii.

”Evenimentul protagonist al săptămânii va fi Luna Nouă din Berbec, aflată în conjuncție cu Chiron. Se spune că este vindecătorul, care-i învață pe alții să se facă bine, însă este un vindecător care nu a putut să se facă bine pe sine. A trebuit să renunțe la ceva, ca să poată să scape de durere. Luna Nouă în Berbec lângă Chiron este momentul în care trebuie să acceptăm ce se întâmplă. În fiecare dintre noi sunt răni, care vor rămâne acolo. Fizice și emoționale. Cu Chiron aici, vorbim despre ceva ce ne face rău și de care avem șansa să scăpăm, deși rămâne o traumă, o suferință. Ce ți se poate întâmpla mai grav de atât? Asta spune Luna Nouă în Berbec. Chiron a plecat la drum cu niște răni cumplite, fiind respins de părinții săi. El a trebuit să renunțe la poziția de zeu ca să scape de durere.” a spus astrologul Daniela Simulescu, în emisiunea despre horoscopul săptămânii 28 martie - 3 aprilie 2022

BERBEC

Pune pe hârtie sau verbalizează cu o persoană în care ai încredere cum ai vrea să arate noua persoană a ta: cum să se îmbrace, cum să se poarte, cu cine să se alieze. Măcar ai putea să îţi faci o proiecţie. Stai 5 minute şi gândeşte-te cum ai vrea tu să fii. Nu te lua după ce auzi în stânga şi în dreapta. Gândeşte-te la partea emoţională, lucrurile autentice. 

TAUR

La ce ai putea renunţa din farfuria ta? La propriu, dar şi la figurat. Ce ai mai putea arunca din viaţa ta? Nu îţi fac bine unele alimente, dar tu le mănânci. Unii oameni din jurul tău te enervează, dar tu îi ţii în viaţa ta. Mai aruncă din ce nu îţi trebuie.

GEMENI

Prietenii pot spune lucruri care dor sau pot face tot felul de chestii care să vă supere. Ei nu fac ceva intenţionat. Trebuie să vă daţi seama câtă importanţă aţi dat unor oameni din jurul vostru. Sunt prieteni! Nu sunt familia voastră. Una este acasă, alta este călătoria ca turist. Cam aşa este cu prietenii. Nu le daţi mai multă importanţă decât este cazul. 

RAC

Este momentul să vă dați seama că aţi pus nişte persoane pe un piedestal şi oamenii aceştia vă fac mult rău. Ei nu ştiu că sunt puşi pe un piedestal. Gândiţi-vă aşa: cui îi daţi mai multă importanţă, cine vă afectează, cine va face să vă supăraţi. Nu vă luaţi un rol de salvator. Evită, zilele acestea. Stai cu tine să vezi cine eşti, cum eşti şi ce cred ceilalţi despre tine. S-ar putea să fie o diferenţă.

LEU

Plimbaţi-vă! Revelaţiile pe care le veţi primi s-ar putea să vă schimbe viaţa, în călătoriile voastre. Veţi cunoaşte mai multe despre voi, decât aţi învăţat în zeci de ani de şcoală, de cărţi.

FECIOARĂ 

Uitaţi-vă în conturile pe care le aveţi, verificaţi veniturile, bugetul şi nu doar al vostru. Ci la comun sau banii din moşteniri. Veţi afla nişte veşti neplăcute pe plan financiar. 

Previziunile complete pentru toate zodiile, în materialul video de mai jos:

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel