Hidroelectrica negociază cu Alro Slatina

alro slatina
alro slatina

Reprezentanții Alro Slatina au anunțat că vor continua negocierile cu Hidroelectrica pentru alimentarea cu energie electrica. Aceștia au precizat ca nu au ajuns la o decizie cu privire la reducerea producției.

Directorul general al Alro Slatina, Gheorghe Dobra, a declarat că nu s-a luat vreo decizie cu privire la reducerea a capacității de producție, dar situația este analizată cu strictețe. De asemenea, Alro, cel mai mare producător de aluminiu din Europa Centrală și de Est, analizează multiplele variante în cazul în care declanșarea stării de forță majoră intră în vigoare.

„Alro trebuie să se asigure că are îndeplinite toate condiţiile pentru exploatarea în siguranţă a fluxului tehnologic, în cazul în care livrările de electricitate vor suferi fluctuaţii semnificative”, a declarat Dan Dobra.

Pe 13 iulie, Hridroelectrica a anunțat că are de gând să declare intrarea societății în starea de forță majoră, de la 1 august, în toate contractele de livrare a energiei electrice aflate în derulare. Prin intrarea în vigoare a acestei măsuri, Hidroelectrica urmează să livreze o cantitate de energie egală cu cea produsă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel