Urmărește emisiunea live


Hagi, carte. Anunț neașteptat făcut de ”Rege”

Hagi, generatia de aur
Hagi, generatia de aur

Gheorghe Hagi a făcut o mărturisire. Hagi se gândește să scrie o carte despre antrenorii pe care i-a avut. Până acum, Hagi însuși a fost subiectul mai multor volume.

"Pentru mine, antrenorul e fundamental. Eu am mai spus, șansele mele au fost două: una că în anii 80 se juca în România fotbal de performanță, echipele noastre jucat la nivel foarte bun și european. Și al doilea, că am avut antrenori care m-au făcut. Poate odată o să scriu de fiecare cine și cum a fost. Antrenorii care m-au crescut, nea Imi și toți ceilalți au fost de o calitate cu mine...toți erau importanți.

Nu uitați că eu l-am avut, la 17 ani, pe Mircea Lucescu. N-am jucat nicio secundă la U21. Deci de la juniori, 5 meciuri în prima ligă, am sărit direct la prima echipă. Și după un an m-a pus și căpitan. Pentru că era vizionar, vedea. El a văzut un lucru cum văd și eu, probabil, acum, anumite chestii... El a văzut-o atunci", a spus "Regele" pentru Digi Sport.

[citeste si]

În cariera sa, Hagi a jucat la șapte echipe, în 4 campionate și a fost antrenat de nume celebre, precum Emeric Ienei, Alfredo Di Stefano, Radomir Antic, Mircea Lucescu sau Fatih Terim.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel