EXCLUSIV  GUVERN, ministrul Sănătății Bodog. Academicianul Ifrim: Îi doresc să nu fie schimbat

La interviuriurile DC News a fost invitat academicianul Mircea Ifrim care a fost întrebat cum vede faptul că, de-a lungul timpului, la ministerul Sănătății, s-au perindat o mulțime de miniștri.

Marele profesor a vorbit și despre actualul ministru al Sănătății, Florian Bodog. Academicianul Mircea Ifrim spunea că speră ca acesta să nu fie schimbat din funcție.

"Sănătatea este un minister greu. Miniștrii sunt niște victime pentru că practic nu au fondurile necesare și se produc fenomene. (...) Ce face ministrul Sănătății, Florian Bodog, mi se pare foarte bine. Academia de Științe Medicale este alături de dânsul în tot ceea ce face pentru că este un om de ținută, profesor universitar, un om care știe ce trebuie să facă. Îi doresc să mențină linia pe care merge și să aibă șansa să nu fie schimbat pentru că nu știm ce se poate întâmpla", a zis academicianul Mircea Ifrim la interviurile DC News.

Iată răspunsul integral:

[citeste si]

Florian Bodog este un medic chirurg, specialist în chirurgie plastică și reparatorie, senator al României și ministru al sănătății în Guvernele Grindeanu și Tudose.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel