Director CE Oltenia, vizat de DNA. Procurorii fac acuzații de luare de mită

Agerpres
Agerpres

Au fost percheziții la Complexul Energetic Oltenia. Procurorii au desfășurat acțiuni similare și în cazul reședințelor a șase persoane.

UPDATE: DNA, primele acuzații oficiale după perchezițiile la Complexul Energetic Oltenia (CEO). Cine este directorul reținut. Acuzațiile procurorilor

----- 

Procurorii DNA au efectuat, joi, mai multe percheziţii în Bucureşti, Sibiu, Gorj şi Dolj care vizează Complexul Energetic Oltenia (CEO) şi şase domicilii, informează surse judiciare.

Potrivit surselor citate, este vorba despre acuzații de luare de mită, fiind vizate patru persoane. Una dintre ele ar fi Daniel Burlan, director în CEO. Dosarul ar viza lucrări de modernizare la Rovinari, Isalnița și Turceni. 

”Referitor la cazul apărut în presă cu privire la perchezițiile Direcției Naționale Anticorupție la Complexul Energetic Oltenia, precizăm că Ministerul Energiei este intransigent față de orice activitate de corupție. De aceea, Corpul de Control al Ministrului a fost trimis de fiecare dată când au fost făcute sesizări cu privire la posibile activități ilegale, iar atunci când acesta a constatat abateri de la legalitate, au fost dispuse măsuri de sesizare a Parchetului competent” a reacționat Ministerul Energiei. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel