Peste 5.500 de oameni au primit asistenţă medicală de urgenţă în minivacanţa de 1 Mai şi de Paşti în București - Ilfov

Un număr de 5.509 oameni din Bucureşti - Ilfov au primit asistenţă medicală de urgenţă în perioada minivacanţei de 1 Mai şi de Paşti. 

Totodată, 479 dintre solicitări au fost făcute doar în noaptea de Înviere, a spus, duminică, pentru Agerpres, managerul general al Serviciului de Ambulanţă Bucureşti-Ilfov (SABIF), Alis Grasu.

Intervalul luat în considerare este 30 aprilie, ora 19,00, respectiv 5 mai, ora 8,00. În această perioadă, 5.509 persoane au beneficiat de serviciile SABIF. Dintre acestea, 3.490 au fost cazuri de cod roşu sau cod galben, a mai spus Alis Grasu. De asemenea, angajaţii SABIF au oferit asistenţă medicală pentru 324 oameni în loc public.

În noaptea de sâmbătă spre duminică, atunci când creştinii ortodocşi au celebrat Învierea Domnului Iisus Hristos, 479 oameni au primit asistenţă medicală de urgenţă. 45 dintre cazuri au fost făcute într-un loc public. Din cei 479 oameni care au primit asistenţă medicală de urgenţă, 363 au fost cazuri de cod roşu şi cod galben, a mai zis Alis Grasu. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel