EXCLUSIV  Parapsihologie, legătură cu medicina. Mircea Ifrim: Fenomene de-a dreptul MIRACULOASE

Academicianul Mircea Ifrim a explicat la interviurile DCNews cum starea psihicului ne influențează sănătatea. Profesorul spune că o gândire negativă atrage de la sine o influențare în sens rău a fizicului. 

"Cultura, psihicul și evoluția psihică a omului este într-o continuă interrelație cu starea de sănătate. Organismul uman este materie, dar în afară de asta organismul mai este și energie. Este partea pe care nu o vedem. Vorbim de atomi. Atomii au protoni și neutroni, dar ce este în spațiu dintre, rămâne un semn de întrebare, așa încât această energie, această spiritualitate, incontestabil ne influențează fizicul. În momentul în care gândirea nu este pozitivă, fizicul este influențat negativ," a declarat academicianul Mircea Ifrim la interviurile DCNews.

Fenomene deasupra fizicului: De-a dreptul MIRACULOASE

Mircea Ifrim spune că în cadrul fenomenelor miraculoase, cultura este cea care are un rol determinant. 

"Cuvântul 'metapsihologie' înseamnă după fizic, deasupra fizicului. Până la introducerea termenului se spunea parapsihologie. Metapsihologia, alias parapsihologia este știința care se ocupă cu fenomenele pe care nu le putem explica prin noțiunile pe care le avem la ora actuală. Sunt fenomene de-a dreptul miraculoase și în acest context, cultura își spune foarte mult cuvântul fiind cea care elevează psihicul individului și incontestabil influența asupra fizicului,"  a mai spus Mircea Ifrim.

Vezi răspunsul complet:

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel