EXCLUSIV  Mugur Ciuvică a spus cine ar fi cel mai bun președinte pentru România: E la ani lumină față de orice contracandidat / video

Inquam Photos / Octav Ganea
Inquam Photos / Octav Ganea

Mugur Ciuvică, președintele Grupului de Investigații Politice, a explicat, în cadrul emisiunii „Miercurea Neagră”, de pe DC News și DC News TV, cine ar putea fi un președinte excelent pentru România. 

Mugur Ciuvică este de părere că Mircea Geoană ar fi un președinte excelent pentru România, având în vedere expertiza sa în domeniul relațiilor internaționale. Acesta a mai evidențiat faptul că Mircea Geoană nu ar fi genul de președinte care să se implice în jocuri politice interne, așa cum au făcut alți președinți. 

„Credeți că Mircea Geoană ar fi cel mai bun președinte pentru România?", a întrebat Bogdan Chirieac. 

„Da! Vă zic asta de un an de zile. Geoană, ca președinte, ar fi un super președinte, zic eu. Partea internațională e clar că o stăpânește, e la ani lumină față de orice contracandidat. Din câte îl cunosc, din spațiul public, că nu avem vreo prietenie sau vreo relație, dar Geoană nu ar fi genul care să facă jocuri pe aici prin România, cum a făcut toxic Băsescu sau cum a făcut, mai puțin toxic, dar obositor, Iohannis. Cu PSD, cum se băga el, cu geaca roșie.

Cred că Geoană e genul de președinte care s-ar ocupa strict de ce are el de făcut ca președinte. Dacă vreți, cum a fost Emil Constantinescu în mandatul lui. Adică iei Constituția, și ce scrie acolo că ai de făcut? Politică externă, apărare și mediere în societate... Atâta faci. Numești prim-miniștrii, miniștrii, dar îi numești în funcție de ce hotărăște Parlamentul, nu îi numești tu din basca ta de președinte, cum făcea Băsescu și cum a făcut puțin și Iohannis. Cine are majoritate parlamentară? „Gigel”, Gigel e prim-ministru!", a spus Mugur Ciuvică la emisiunea „Miercurea Neagră” de pe DC News și DC News TV. 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel