Gucci şi Louis Vuitton aduse la Chitila de către un englez

Compania britanică Nova Imobiliare construieşte cel mai mare mall din România, la Chitila, unde a  investit deja 42 de milioane de euro în acest proiect.  Valoarea totală a investiţiei  se va ridica la 350 de milioane de euro.

În acest sens, Panico Panayi, preşedintele Nova Imobiliare, a declarat că viitorul mall,  Colosseum,  va avea trei artere comerciale, una destinată tinerilor, una pentru clasa medie, iar una de lux. Acesta este convins că  Louis Vuitton şi Gucci  vor veni  în cadrul acestui proiect

Valoarea de 42 de milioane de  euro reprezintă investiţia pentru parcul de retail al proiectului, care va mai cuprinde o unitate a retailerului de bricolaj Leroy Merlin, prima din România, un magazin Carrefour, Altex, dar şi o galerie comercială ce va include unităţi de servicii bancare, o farmacie, operatori de telefonie mobilă, servicii şi o zonă de restaurante. În plus, parcul va mai avea şi două big box-uri, pentru care nu s-au finalizat încă contractele de închiriere, a spus Panico Panayi pentru money.ro.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel