Grindeanu: Alexandru Petrescu, propus interimar la Ministerul pentru Mediul de Afaceri

Premierul Sorin Grideanu a anunţat, joi, că ministrul Economiei, Alexandru Petrescu, va asigura interimatul la Ministerul pentru Mediul de Afaceri, după demisia lui Florin Jianu.

"O să fac o propunere pentru interimat, astfel încât să vină să susțină bugetul ministerului pentru IMM, pe ministrul Economiei, domnul Petrescu", a spus Grindeanu, la finalul reuniunii Comitetului Executiv Național al PSD.

În opinia sa, Florin Jianu nu a rezistat presiunii la care au fost supuși toți membrii Guvernului în ultimele două zile și "a făcut un pas înapoi".

"E valabil pentru toți membrii Cabinetului — ceea ce s-a întâmplat de ieri începând, când au devenit publice numerele noastre de telefon. Eu mi le-am ținut și salvat toate mesajele primite (...) de mine, de familia mea și de familiile tuturor miniștrilor. (...) Poate că unii dintre colegii mei, în speță domnul Florin Jianu, n-a rezistat la acest asalt și atunci la ceea ce înseamnă activitatea sa a făcut un pas în spate. Nu e simplu să primești înjurături legate de familia ta, de părinții tăi și așa mai departe", a susținut Grindeanu, citează Agerpres.

Premierul a subliniat că nu va renunța la ordonanțele pe justiție. "Am luat o hotărâre acum două zile și mergem mai departe, justificat", a spus el.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel