Grav accident de circulaţie la Costineşti. Un mort şi patru răniţi

ambulanta
ambulanta

O persoană a murit, iar alte patru au fost rănite, luni seară, în urma unui accident rutier care a avut loc pe DN 39 Constanţa - Mangalia, în dreptul staţiunii Costineşti. În accident au fost implicate două autoturisme, un BMW cu numere de Anglia şi un Matiz, traficul în zonă fiind complet blocat mai mult de o oră.

Potrivit lucrătorilor Serviciului Poliţiei Rutiere (SPR) Constanţa, accidentul a avut loc în jurul orei 20.30, la intersecţia DN 39 cu DC 6, care duce către staţiunea Costineşti.

În accident au fost implicate două autoturisme care se deplasau dinspre Constanţa spre Mangalia, respectiv un BMW cu numere de Anglia, dar în care se aflau cinci persoane cu cetăţenie română, şi un Matiz, transmite Mediafax.

Din primele informaţii, accidentul ar fi avut loc din cauza unei depăşiri neregulamentare, pe fondul vitezei excesive.

„În tentativa de a depăşi, şoferul autoturismului BMW a pierdut controlul direcţiei, a acroşat Matizul, iar apoi maşina acestuia s-a răsturnat“, au precizat reprezentanţii SPR Constanţa.

În urma accidentului, o persoană a decedat, iar alte patru au fost rănite, toate aflate în BMW, fiind transportate la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa, au mai spus sursele citate.

Niciuna dintre persoanele aflate în Matiz nu a fost rănită.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel