Grav accident de circulaţie în apropiere de Varşovia. 18 persoane şi-au pierdut viaţa

18 persoane şi-au pierdut viaţa, marţi dimineaţă, într-un grav accident de circulaţie produs în apropiere de Varşovia, după ce un microbuz a lovit un camion, a declarat un purtător de cuvânt al poliţiei locale.

Acidentul a avut loc la ora locală 6.18 (7.18, ora României), când un microbuz marca Volkswagen Transporter a intrat în coliziune frontală cu un camion marca Volvo, pe drumul regional 707. Potrivit Mediafax, în microbuz călătoreau 18 persoane, care se îndreptau către locul de muncă. Trei persoane, care au fost rănite în accident, au fost transportate imediat la spital. Doi dintre pasagerii răniţi au murit la scurt timp după spitalizare.

Poliţia investighează cauzele accidentului, deşi purtătorul de cuvânt al Poliţiei din Mazovia, Tadeusz Kaczmarek, a declarat că viteza şi condiţiile meteorologice nefavorabile constituie, probabil, cauza acestui accident rutier. Accidentul s-a petrecut chiar în Ziua Atenţiei la Viteză în Polonia, un eveniment organizat pentru a marca Ziua Europeană a Siguranţei Rutiere.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel