Google își întâmpină utilizatorii în 2013 cu urarea "An nou fericit!"

google_2013
google_2013

Motorul de căutare Google urează utilizatorilor săi "An nou Fericit!" printr-un Google Doodle. Ultima dată când Google şi-a schimbat doodle-ul a fost de Crăciun.

De data aceasta, literele care compun numele motorului de căutare sunt plasate aparent la întâmplare în jurul unei mese încărcată cu mâncare şi plasată în mijlocul încăperii pentru a da impresia că petrecerea este gata să înceapă. "Gătite" de petrecere, literele componente ale cuvântului Google respectă culorile standard ale motorului de căutare - albastru, roşu, galben şi verde.

Primul doodle dedicat sărbătorilor de iarnă de Google a fost publicat în 1999 și conținea un om de zăpadă în locul primei litere "O". Ulterior, pe măsură ce anii au trecut, doodle-urile au devenit din ce în ce mai complexe, fiecare spunând, în felul său, câte o poveste.

În 2012, Google a celebrat diverse evenimente precum: 161 de ani de la prima publicare a romanului "Moby Dick", 165 de ani de la naşterea lui Bram Stoker, creatorulul romanului "Dracula", 115 ani de la naşterea aviatoarei Amelia Earhart, a 14-a aniversare a Google, 200 de ani de la naşterea scriitorului Charles Dickens, 172 de la naşterea pictorului Auguste Rodin, Ziua Pământului şi 46 de ani de la prima difuzare a seriei "Star Trek".

Și Ziua Națională a României a fost celebrată de Google cu un logo special, desenat de o elevă de clasa a VIII-a din Suceava, care a câștigat prima ediţie a concursului “Doodle 4 Google” în țara noastră.

Desenul realizat de Iasmina Maria Răceanu – elevă în clasa a VIII-a B, la Colegiul Naţional Petru Rareş din Suceava cu tema tema “România mea este…” a fost desemnat de public câștigător dintre cele peste 10.000 lucrări participante în competiţia “Doodle 4 Google” în România.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel