Gigi Mulţescu, schimbat din funcţia de antrenor de la Dinamo. "Veni, vidi, vici, ROIU"

gigi multescu
gigi multescu

Gigi Mulţescu a avut o reacţie spumoasă când a aflat că nu va mai fi antrenorul lui Dinamo Bucureşti, după ce clubul a fost preluat de spanioli. 

„Nu am semnat nici un contract cu Dinamo. Am avut două antrenamente azi. Am vorbit cu Bogdan Bălănescu să mă ocup în continuare de echipă. Eu am până în 15 cu drept de prelungire. Am negociat. Eu sunt la dispoziția clubului și vom vedea. Rămân la club până când e nevoie, până când o să vină următorul antrenor. Este interesant că de vreo trei patru zile n-am ami vorbit cu domnul Țălnar, deși sunt în relații foarte bune cu el. Noul proprietar poate să își aleagă echipa lui tehnică. Cine dă banii, acela trebuie să conducă. Veni, vidi, vici, roiu (de la „ia-ți roiu”). Echipa merge foarte bine. Prima etapă e cu Hermannstadt acasă.

Normal că mă bucur că a avut loc această tranzacție. Important e ca Dinamo să își găsească drumul și să facă performanță. Sunt nemulțumit într-un fel pentru mine, dar mergem înainte. Tot ce am făcut, am făcut pentru Dinamo, să rămână în Liga 1. Cel mai bine ar fi ca noii acționari să colaboreze cu suporterii. Au avut o contribuție decizivă la salvarea echipei, când era nevoie de bani pentru salarii, ANAF. Poate găsesc și eu ceva după Dinamo, dacă nu, să fim sănătoși”, a declarat Gigi Mulțescu conform Prosport. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel