Gigi Becali, executat silit din cauza Uzinei Mecanice Drăgășani

Afacerile lui Gigi Becali, în afară de Steaua, se pare că nu prea merg.  Un teren şi o clădire ale Uzinei Mecanice Drăgăşani, unde e acţionar Gigi Becali, au fost scoase la licitaţie de Fiscul vâlcean pentru suma de 690.000 de lei. Licitaţia va avea loc în 11 septembrie, ora 14.00.

Finanţele Publice din Vâlcea organizează o licitaţie publică pentru vânzarea unor bunuri imobile puse sub sechestru, proprietate a debitorului Uzina Mecanică Drăgăşani, unitate care îi aparţine lui Gigi Becali, transmite Mediafax.

 Potrivit unui comunicat transmis joi de reprezentanţii Administraţiei Judeţetene a Finanţelor Publice Vâlcea, există un dosar de executare în care vor fi scoase la licitaţie, pe bucăţi sau ca întreg, mai multe bunuri imobile, adică un ansamblu evaluat la suma de 689.993 de lei şi format dintr-un teren cu suprafaţa de 39.334,2 metri pătraţi, evaluat la 303.691 de lei, şi construcţiile existente, ridicate în 1986 şi aflate într-un stadiu avansat de degradare, fără tâmplărie sau cu aceasta ruginită, fără geamuri, cu pereţi fără tencuială şi acoperişuri distruse. Practic, Fiscul scoate la licitaţie o clădire cu parter şi un etaj, fiecare dintre acestea având o suprafaţă construită de 618,75 metri pătraţi, cu fundaţie şi structură de rezistenţă din beton armat, cu teren intravilan aferent, de 722,25 de metri pătraţi.

 Aceste bunuri ale Uzinei Mecanice Drăgăşani au mai fost scoase de câteva ori la licitaţie în acest an, fără însă a se prezenta cumpărători.

Gigi Becali deţine 90,7 la sută din acţiunile Uzinei Mecanice Drăgăşani, în valoare de 8.136.460 de lei, după ce a cumpărat-o de la AVAS în 2004, dar nu a respectat caietul de sarcini, nerealizând investiţiile prevăzute.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel