Gigi Becali, atac la Burleanu și FRF după rușinea istorică a naționalei: Gică Popescu a făcut puşcărie ca să fure ei Federaţia!

 Foto Agerpres
Foto Agerpres

Gigi Becali a lansat critici dure la adresa Federaţiei Române de Fotbal și a lui Răzvan Burleanu. Patronul FCSB a precizat că această națională de fotbal, precum și conducerea ei 'nu este a noastră, nu ne reprezintă'.

'Ce mă interesează pe mine naţionala. Nu ne reprezintă pe toţi atât timp cât ea este furată, nu ne reprezintă. Naţionala e furată, Federaţia e furată. Nu ne reprezintă. Ne reprezenta dacă erau acolo oameni pe care noi îi voiam şi pe care noi îi votam. Dar atât timp cât ea este furată, cu voturi furate, cu mingi, cu bani şi cu tricouri…

'Gică Popescu a făcut puşcărie ca să fure ei Federaţia, atunci nu este a noastră.'

'Gică Popescu a făcut puşcărie ca să fure ei Federaţia, atunci nu este a noastră. Este furată! Când o să vină acasă din nou, să fie reparată, probabil o să facă Dumnezeu. N-ai ce să faci pentru că acolo sunt nişte trepăduşi care votează… acolo trebuie făcute doar plângeri penale.', a subliniat Gigi Becali.

'Cum adică să vii şi să spui că altul nu are voie să candideze? Păi tu (n.red. Răzvan Burleanu) ai candidat fără să ai dovada că ai fost 5 ani preşedinte de club. Poate nu e niciun preşedinte de club vrednic sau deştept să conducă. Poate o să moară preşedinţii de club care au fost, ce facem? Nu mai conducem Federaţia?', a punctat Becali.

'Iei bani ca să ne îngropi? Nu mai în România se poate întâmpla să iei sute de mii ca să ne îngropi.'

'Crezi că Federaţia poate să fie condusă de Vali Argăseală? Trebuie să fie un om cu putere la Federaţie, un om cu cunoştinţe de conducere, cu cunoştinţe despre fotbal. Cum să conducă Vali Argăseală Federaţia? Crezi că un om care poate să conducă un club poate să conducă şi Federaţia? Nu, tată! El trebuie să conducă un club, nu mai multe cluburi. Trebuia un om puternic, cu avengură. Se ia pe măsura salariului. Câţi bani ia, salarii mari, prime sute de mii de euro… pe ce le ia? Pe ce îşi dau ei pentru primele alea? Fă socoteala… câţi bani ai luat tu? Să îl întrebaţi câţi bani a luat de când e la Federaţie. Cât ai produs tu, pentru că ne-ai îngropat. Iei bani ca să ne îngropi? Nu mai în România se poate întâmpla să iei sute de mii ca să ne îngropi.', a precizat Becali.

'S-a făcut o construcţie tiranică'

'S-a făcut o construcţie tiranică, au băgat în statut că nu are voie să candideze nimeni. Au prevăzut în statut mandatele din 2 în 3. Acum poate mai face o Adunare şi bagă cinci mandate sau nelimitate. Fac ce vor ei. Şi atunci vrei rezultate, nu ai cum să ai! Nu e naţionala noastră, ce e furat nu mă reprezintă pe mine', a mai declarat Gigi Becali, scrie AS.ro

Suporterii au cerut demisiile lui Răzvan Burleanu și Edi Iordănescu 

Amintim faptul că fanii naționalei au cerut demisiile lui Edi Iordănescu şi Răzvan Burleanu, după ce Muntenegru a marcat al treilea gol. Mai mult, și fotbaliștii naționalei au fost huiduiţi, în timp ce cei din Muntenegru au fost aplaudaţi.

„Demisia! Demisia!„, a fost scandarea fanilor României. „Plecaţi cu toţii!” – au mai strigat ultraşii. Mai mult, fanii echipei naţionale i-au scandat numele lui Gică Hagi.

Citește și - Denis Alibec, făcut praf după meciurile rușinoase la națională: A făcut întindere când și-a pus chiloții!

Marcel Răducanu (67 de ani), fost jucător al echipei naționale de fotbal a României, a lansat un atac la adresa lui Denis Alibec și a altor fotbaliști, după ce echipa României s-a făcut de râs în ultimele patru meciuri jucate în Liga Națiunilor.

Deranjat de faptul că Vlad Chiricheș și Alexandru Maxim au lăsat să se înțeleagă că nu mai ar dori să joace la echipa națională a României, Marcel Răducanu le-a cerut să renunțe la fotbal, menționând că „jucătorii se gândesc la bani, manele, gagici și tatuaje.”

„Aoleu? Unde sunt jucătorii ăia? Să-i aducă el. Unde sunt? Nu-i văd. Nici de la U21 nu vine ceva deosebit. Unde sunt? Trebuie plecat de la copii și juniori. Acolo selecția se face pe bani, nu pe valoare. Nu se lucrează bine cu cei de 7-8 ani. Iar la 19 ani sunt vai de capul lor”, a spus Marcel Răducanu la „DigiSport Special”. 

„Bă, intră pe teren și mori acolo. Joci pentru România, încearcă să faci ceva. Se gândesc doar la bani, manele, gagici și tatuaje!” Vezi continuarea aici!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel