Gigi Becali a căpătat o adevărată manie pentru șervețele în penitenciar

becali_bani-28179
becali_bani-28179

Gigi Becali, se pare, că nu are probleme în penitenciar, deoarece "gardienii se poartă frumos cu el, iar cu ceilalți deținuți s-a împrietenit imediat", însă, a căpătat un obicei bizar, potrivit sport.ro, care citează o sursă aflată dincolo de gratii.

„La început am crezut că are emoții. La prima ieșire afară din închisoare, a cerut foarte multe șervețele. Nu înțelegeam ce vrea să facă, a cerut teancuri de șervețele”, a declarat sursa sport.ro.

„Le împăturește ca pe bani și și le bagă în buzunare la pantaloni. De fiecare dată. Gardienii l-au înțeles, chiar ei îi dau șervețele, să nu folosească hârtie igienică”, mai spune sursa citată.

Motivul unui astfel de comportament se pare că ar fi fost dezvăluit chiar de către Gigi Becali: „Eu nu pot, tata, eu nu pot dacă nu simt banul. Nu pot să știu că ies în lume, fără nimic în buzunare. Când eram liber nu exista să ies eu din casa fără bani în buzunar. Cash, nu carduri, nu plastic. Fără 200 de milioane nu ieșeam la mine, mai dădeam oamenilor, să știu eu că am bani la mine”, ar fi spus Becali.

„Asta cu șervețelele e manie curată, crede că are respectul deținuților în felul ăsta. Oricum oamenii îl iubesc. E supervesel, nu pare afectat. Gardienii se poartă frumos cu el, cu deținuții s-a împrietenit imediat”, a mai declarat sursa citată.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel