Gheorghe Oancea, un apropiat al primarului Radu Mazăre, a murit

Gheorghe-Oancea
Gheorghe-Oancea

Gheorghe Oancea, preşedinte Fondator al Asociaţiei Naţionale a Scafandrilor Profesionişti şi Salvamarilor din România și un apropiat al primarului Radu Mazăre, a murit, marți seara, la vârsta de 64 de ani.  Gheorghe Oancea administra firme precum Mobitom SA, On Plonge SRL, Plonge Prest Mangalia SRL, Five Holding SA, scrie ziuaconstanta.ro.

[caption id="attachment_343285" align="alignnone" width="640"] Foto: ziuaconstanta.ro[/caption]

Gheorghe Oancea a decedat, marți seara, în urma unui stop cardiac, pe holurile clinicii private Iowemed. Potrivit directorului Serviciului Judeţean de Ambulanţă Constanţa, doctorul Vasile Popescu, la faţa locului a fost solicitată o ambulanţă. Medicii de le ambulanţă l-au resuscitat 60 de minute, după care au declarat decesul.

Corpul neînsufleţit va fi depus până, joi 18 iulie orele 12, la Centrul de Perfecţionare a Scafandrilor de pe strada Soveja, parcul Tăbăcărie. Slujba religioasă va avea loc la ora 13:00, la biserica Sf. Nicolae din cartierul Coiciu iar înmormântarea la ora 14:00 la cimitirul Central.

Gheorghe Oancea deţinea recordul naţional la scufundări

Scafandru profesionist prin formare, Gheorghe Oancea deţine recordul naţional la scufundare în adâncime, 500 de metri, stabilit în 1984. Potrivit reprezentanţilor Centrului de Scafandri Constanţa, Gheorghe Oancea, alături de Daniel Munteanu, Constantin Fântână şi Valentin Nicola, scafandrii care îndeplineau cel mai înalt nivel de pregătire, sănătate şi condiţie fizică s-au scufundat în Laboratorul Hiperbar din cadrul centrului, la o adâncime de 501 metri. Scufundarea simulată a durat zece zile, în perioada 30 septembrie - 9 octombrie. Această performanţă, neegalată până astăzi, a situat România pe locul III în lume, după SUA şi Franţa, scrie cugetliber.ro.

   

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel